Antena Căutare

HA-HA-HA! Melodia care nu te ține la dietă de Crăciun: ”Și vreau să spun că mi-a fost dor...de-un porc la rotisor!”

Noua ediție a emisiunii ”În puii mei!” a debutat într-un mod incendiar în această seară, căci Mihai Bendeac a făcut furori la sala de sport.

Noua ediție a emisiunii ”În puii mei!” a debutat într-un mod incendiar în această seară, căci Mihai Bendeac a făcut furori la sala de sport.

”Înarmați” cu mulți cârnați și alte preparate tradiționale de Crăciun, Bendeac și CRBL au făcut show pe ritmurile Lidiei Buble, căreia i-au parodiat piesa ”Le-am spus și fetelor”. Astfel, în sala de sport a răsunat...”Și vreau să spun că mi-a fost dor...de-un porc la rotisor!”.

Vedeți întreg momentul, mai sus!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x