Antena Căutare

Personajul „Cristi, bă, Cristi” a ajuns la școală! El este unul dintre cele 15 tipuri de elevi din România!

A mai rămas puțin până la marea premieră a celui de-al patrulea sezon de „În puii mei”. Personaje noi, dar și vedete care au făcut deja deliciul publicului fiind parodiate de Mihai Bendeac și colegii săi.

Unele dintre cele mai gustate episoade ale show-ului a fost cel în care ne-au fost prezentate 15 tipuri de elevi din România. De la „elevul care găsește mereu scuze” și până la „eleva recalcitrantă”, toate aceste categorii le putem vedea zilnic în școlile din România.

Alte momente absolut fabuloase vor fi difuzate încă de sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20.00, în noul sezon de „În puii mei”.

Fuego atunci și acum! Imagini RARE cu marele artist la un azil de bătrâni: „La New York, admiratorii de culoare săreau p... Gică Hagi și Victori Pițurcă, surprinși în timp ce încercau să agațe două domnișoare: „Văleu, ce-mi plac fetele pline de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x