Antena Căutare

Pregătiri pentru Nea Gigi și Roby Roberto! Printre gene, unghii false și păr, l-am luat pe Mihai Bendeac la întrebări

De luni, 30 noiembrie, Mihai Bendeac revine la Antena 1 cu ”În Puii Mei”. Personaje vechi, dar și fețe noi vor apărea pe ecran de-alungul întregului sezon

De luni, 30 noiembrie, Mihai Bendeac revine la Antena 1 cu ”În Puii Mei”. Personaje vechi, dar și fețe noi vor apărea pe ecran de-alungul întregului sezon

Vom intra în celebra bucătărie a lui Mircea Dinescu, îl vom vedea pe inegalabilul Florin Salam în concert live, tăind bilet pentru fiecare leuț primit, deoarece ANAF-ul pândește, mergem pe aleea Domnului Vișinescu și la film cu fetele, Ana Maria Mocanu și Loredana Chivu, apoi dăm o tură pe la ”Drumețului”, cu Roby Roberto. Și Victor Pițurcă trece prin cadre, nereușind, pe moment, să îngroape securea războiului cu Vica.

Și, logic, nu uităm de faimoasele conferințe de presă ale lui Nea Gigi Becali de la Palat. Fără de ele, fotbalul românesc e pustiu!

Dar până la marele debut de luni, 30 noiembrie, l-am luat la întrebări pe Mihai Bendeac:

1. Cat de mult dureaza sa te transformi in personaj? (make-up, unghii false, etc.)

Durata transformarilor depinde foarte mult de personaj. Media este de o ora si jumatate, dar in cazul in care trebuie sa mi se puna gene, unghii false, barba, sau mai stiu eu ce, machiajul dureaza si peste doua ore si jumatate.

2. Cum iti alegi personajele pe care urmeaza sa le parodiezi?

Personajele sunt alese de cele mai multe ori din viata reala, dar sunt si personaje care reprezinta anumite tipologii pe care cu totii le cunoastem sau le-am intalnit cel putin o data in viata.

3. Cat de mult studiezi un personaj?

Asta depinde de complexitatea lui. Sunt personaje pe care reusesc sa le imit dupa 2-3 minute, dar sunt si personaje pe care le-am studiat chiar si 6 luni pentru a le surprinde cat mai bine gesturile, mimica, etc.

4. Te-ai gandit la un rol si pentru Happy?:) Este deja vedeta pe contul tau de Facebook.

Da, ma gandesc serios la treaba asta. Inca nu am reusit sa-I gasesc un rol pe masura, pentru ca debutul trebuie sa fie impresionant.

5. Esti tentat de o cariera politica?

Imi doresc sa fiu presedintele Romaniei in aceasta viata. Nu pentru ce as putea face in interior. Sa fim seriosi. Nu suntem republica prezidentiala. Avem Guvern, in primul rand. Miza ar fi in zona externa. In acest moment, presedintele unei tari poate schimba lumea. In era FaceBook, in era Internetului, un sef de stat poate face asta. In orice caz, cred ca as putea face Romania una dintre cele mai iubite tari din lume.

6. Daca ar trebui sa descrii in cateva cuvinte noul sezon “In puii mei” care ar fi acestea?

Cea mai mare investitie care s-a facut in Romania intr-un show de comedie. Vorbim aici de resurse umane si financiare.

Mihai Bendeac a înregistrat o piesă cu Gabriel Cotabiță pentru prima ediție "În Puii Mei"... Mihai Bendeac recurge la un tratament special pentru a avea vocea lui Amza Pellea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x