Antena Căutare

Bianca de la "Insula Iubirii" şochează cu reacţia de la prima petrecere! Ce acuzaţii îi aduce lui Raul: "Comentează aiurea, mi-a stricat toată dispoziţia"

Bianca este interesată de Sorin. Și-a început seara cu el și și-a asigurat preferatul că relația lor nu este în pericol. A stat toată seara lipită de el, chiar și în momentele când au rămas singuri pe canapea.  I-a permis apropieri, l-a urmărit cu privirea atunci când a dispărut de lângă ea și l-a poziționat în ipostaza de unică ispită periculoasă în fața celorlalți băieți!

Bianca este interesată de Sorin. Și-a început seara cu el și și-a asigurat preferatul că relația lor nu este în pericol. A stat toată seara lipită de el, chiar și în momentele când au rămas singuri pe canapea. I-a permis apropieri, l-a urmărit cu privirea atunci când a dispărut de lângă ea și l-a poziționat în ipostaza de unică ispită periculoasă în fața celorlalți băieți!

Problemele au apărut în momentul în are Sorin i-a dat atenţie şi Mariei, reacţia Biancăi şocând pe toată lumea. Încercând să poarte o conversaţie nevinovată cu ea, Raul are parte de cuvinte urâte şi priviri la care nu se aştepta.

Interesant este ceea ce le spune fetelor din casă:


Diana de la "Insula Iubirii", atitudine sfidătoare la adresa ispitelor masculine: "Marş de aici! Ce feţe ... Premieră la "Insula Iubirii"! Radu Vâlcan a recunoscut: "O ispită se va îndrăgosti de un concurent"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x