Antena Căutare

Eusebiu, protagonistul unei ipostaze incitante, la Insula Iubirii! Bianca i-a făcut striptease: ”Dacă eram singur, m-aș fi gândit la mai mult!”

Al doilea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” i-a adus la date și pe Eusebiu, iubitul Teodorei și pe ispita Bianca, care au avut parte de momente memorabile.

Al doilea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” i-a adus la date și pe Eusebiu, iubitul Teodorei și pe ispita Bianca, care au avut parte de momente memorabile.

Dacă la început a interacționat temător și a evitat orice apropiere cu Bianca, ulterior, el s-a relaxat. Astfel, după picnicul de la zoo, seara, la cină, el și-a arătat adevărata față.

”Am avut o relație de nouă ani de zile cu un Rac. Semăna mult cu tine. Dacă eram singur, m-aș fi gândit la mai mult.”, i-a spus el ispitei.

Iar totul a culminat cu show-ul erotic de care a avut parte Eusebiu.

Imaginile inedite au fost urmărite și de Teodora, însă ea n-a fost deloc drastică: ”Nu am văzut nimic ieșit din comun.”, a spus ea.

Vedeți întreg momentul, în clipul de mai sus!

Momente explozive la Insula Iubirii! Aurel a avut parte de un show erotic! Diana, la un pas de leșin: ”E topit!”... Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, în episodul 2! Adrian a picat în ispită, iar alți concurenți au avut parte de stript...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x