Antena Căutare

Bogdan, iubitul lui Hannelore, ironii la adresa ispitei Andi, la ”Insula Iubirii”: "Când nu ai stresul banilor, te duci și tragi la sala"

Vestea că va sta față în față cu ispita Andi nu l-a impresionat deloc pe Bogdan. Totuși, el nu s-a putut abține să nu ”arunce” săgeți. 

Vestea că va sta față în față cu ispita Andi nu l-a impresionat deloc pe Bogdan. Totuși, el nu s-a putut abține să nu ”arunce” săgeți.

Eu nu simt nicio repulsie pentru Andi. Dacă am sta o seară, la o petrecere, ne-am îmbăta și asta ar fi.”, a spus Bogdan.

Ba mai mult, el nu s-a putut abține să nu facă ironii la adresa acestuia.

”Are 75 de kilograme, dar o să slăbesc și eu. Dacă n-are stresul banilor, te duci la sală. Între tractări, între câini și alte responsabilități, trebuie să mă duc și la cumpărături, că n-am piept de pui în frigider. Da, sunt femeia în casă, gătesc.”, a spus el.

Bogdan mai aproape de momentul unei decizii, pe ”Insula Iubirii”: ”M-am gândit dacă aș putea să trăiesc cu ce s-a întâmp... Iulian, iubitul lui Mari, față-n față cu ispita Cristi, la ”Insula Iubirii”: ”N-o mai vreau înapoi. S-a terminat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x