Antena Căutare

Fetelor, vă amintiţi de cel mai trădat bărbat din România? Hamude şi-a schimbat look-ul şi jobul, dar e tot singur

Chipeşul şi fidelul Hamude a rămas în inimile telespectatorilor reality-showului „Insula iubirii”, dovada clară fiind miile de reacţii pe care orice postare a fostului concurent o are. Cu toate acestea, Hamude nu a rămas în România, țara în care a cunoscut celebritatea.

A plecat în Londra, orașul în care a luat-o de la zero, uitând de fosta iubită și de trădare. Muncește și cu siguranță îi este dor de cei dragi. De curând şi-a anunţat fanii că s-a convertit şi profesional, optând pentru un domeniu profitabil, Web developer. Asta după ce în România muncea într-o şaormerie.

În plus, a optat pentru o frizură modernă care îi dă un aer adolescentin.

Ultima fotografie a fostului iubit al Loredanei a adunat peste 3000 de like-uri. Fanii nu au întârziat cu reacții, observând că fostul concurent pare fericit, deşi e tot singur.

Vă reamintim că Hamude a venit la "Insula Iubirii-Temptation Island" cu gândul să îşi întemeieze o familie alături de iubita lui, însă a plecat cu inima frântă după ce Loredana l-a înşelat cu Sorin, una dintre ispite.

Ce s-a ales de Nico şi Cătălin de la "Insula Iubirii"?! Fotografia postată de porumbei nu mai are nevoie de ni... Maria, cea mai sexy ispită de la "Insula Iubirii", ne ispitește din nou cu un look demențial. În plus, revine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x