Antena Căutare

Finala Insula Iubirii sezonul 7. Iulian Clonț și Cristina Rancov s-au întâlnit la ultimul bonfire. Ce s-a întâmplat după emisiune

În finala Insula Iubirii sezonul 7, în ediția 20 din data de 27 august 2023, Iulian Clonț s-a întâlnit la bonfire cu Cristina Rancov, soția lui. Concurentul și-a putut stăpâni cu greu reacțiile. Fanii au descoperit ce s-a întâmplat cu ei după emisiune.

Colaj cu Iulian Clonț și Cristina Rancov de la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
În finala Insula Iubirii sezonul 7, în ediția 20 din data de 27 august 2023, Iulian Clonț s-a întâlnit la bonfire cu Cristina Rancov, soția lui | Antena 1

Timp de 21 de zile, Cristina Rancov și Iulian Clonț au dorit să arate lumii că diferența de 21 de ani dintre ei nu este un obstacol. La finalul testului din Thailanda, cei doi s-au întâlnit la bonfire cu Radu Vâlcan și concurentul nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ulterior, fanii emisiunii au aflat ce s-a întâmplat cu ei, la 6 luni după Insula Iubirii sezonul 7.

Iulian Clonț s-a întâlnit cu Cristina Rancov, soția lui, la ceremonia focului din finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce s-a întâmplat la ultimul bonfire

Primul care a ajuns la ultima ceremonie a focului a fost Iulian Clonț, în ediția 20 din data de 27 august 2023.

„Tu și Cristina ați venit în Thailanda foarte încrezători în relația voastră. Totuși, cum ți s-a părut această experiență?”, a întrebat Radu Vâlcan.

Citește și: Cum arăta Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț de la Insula Iubirii sezonul 7, în urmă cu 4 ani. Ce au observat mulți

„Senzațională, e într-adevăr un experiment foarte, foarte intens pentru toți, indiferent cât de multă încredere ai în partenerul tău, indiferent de orice. E un experiment foarte intens. E greu de enumerat princ e stări am trecut. Dor de Cristina, foarte mult dor de Cristina. Enorm de mult dor. Foarte mult m-a afectat această lipsă de comunicare, că n-am putut să țin legătura…”, a mărturisit Iulian Clonț, la ultimul bonfire, în ediția 20 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Acesta a fost momentul în care Cristina Rancov și-a făcut apariția și s-a aruncat în brațele concurentului. Acesta a izbucnit în lacrimi și a sărutat-o.

„Te iubesc cel mai maxim! Cel mai maxim”, i-a zis ea extrem de emoționată.

Cei doi s-au sorbit din priviri și Iulian, deși a încercat din răsputeri să nu plângă, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Motivul pentru care Iulian Clonț a rămas fără permis înainte de a ajunge în Thailanda. Ce s-a întâmplat

„Asta este”, a zis el în timp ce își ștergea lacrimile.

„Asta e ce?”, a dorit Radu Vâlcan să afle.

„Treaba mea, nu vreai să îți spun”, a fost răspunsul dat de concurent.

Ulterior, acesta a zis la testimonial ce s-a întâmplat, de fapt: „Nu sunt genul de om care să-și etaleze emoțiile de fiecare dată. Mi le pot controla oarecum. Eh, uite că de data asta n-am putut să le controlez. Da, foarte, foarte emoționat”.

„Sunteți printre cei care au trecut prin testul acesta cu o încredere extraordinară unul în celălalt, deși nu a fost întotdeauna ușor. Cristina și Iulian, voi sunteți singurul cuplu participant în istoria emisiunii căsătorit de aproape 11 ani”, a zis Radu Vâlcan, care a dorit să afle ce a însemnat această experiență pentru cei doi.

La 6 luni după emisiune, cei doi au rămas la fel de apropiați, fericiți, relaxați și puși pe glume. Viața lor s-a schimbat în bine și experiența insulei a ajutat-o pe Cristina să evolueze în ritm accelerat și i-a dat puterea să nu se mai lase afectată de părerile celor care îi judecă relația.

„Suntem bine, așa cum ne-ați lăsat. Liniștiți, fericiți, sănătoși. Am crescut în cele 21 de zile cât aș fi crescut acasă în 5 ani”, a mărturisit Cristina.

„E un plus participarea la emisiune, mai ales pentru Cristina. A întărit-o și a făcut-o să fie mai detașată de părerile oamenilor, de părerile negative. A prins mult mai multă încredere în ea”, a completat Iulian.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Ce a apărut pe contul lui Romeo Vasiloni înainte de Marea Finală Insula Iubirii sezonul 7. Gestul i-a surprins pe fanii ... Finala Insula Iubirii sezonul 7. Bogdan Cîrlan a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu la ultimul bonfire. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x