Antena Căutare

Hannelore de la Insula iubirii trece prin momente grele! Ce se întâmplă cu fosta concurentă: „Toată lumea își dă cu părerea. Prefer să mă protejez de această nebunie”

Vă mai amintiți de Hannelore Ulrich, fosta iubită a lui Bogdan din emisiunea Insula iubirii? Blonda a făcut recent o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Hannelore de la Insula iubirii trece prin momente grele! Ce se întâmplă cu fosta concurentă: „Toată lumea își dă cu părerea. Prefer să mă protejez de această nebunie” Galerie
Hannelore Ulrich de la Insula iubirii

Aparent, epidemia de coronavirus din România nu pare să o sperie atât de tare pe Hannelore. Fosta concurentă din emisiunea Insula iubirii spune că are grijă să se protejeze, dar nu înțelege atitudinea oamenilor din jur, care golesc magazinele.

Iată mai jodes dezvăluirea făcută de Hannelore Ulrich de la Insula iubirii pentru o publicație online:

„Sincer, toată lumea își dă cu părerea, toți cred că știu de toate. Eu, personal, prefer să mă protejez de toată această nebunie atât pe mine, cât și copiii cu care lucrez. O fi sau nu atât de grav, o fi manipulare, interes politic, financiar etc, eu aleg să cred în acest virus decât să mă trezesc că îl și am.

Hannelore de la Insula iubirii trece prin momente grele! Ce se întâmplă cu fosta concurentă: „Toată lumea își dă cu părerea. Prefer să mă protejez de această nebunie”

Hannelore Ulrich de la Insula iubirii

Hannelore Ulrich de la Insula iubirii

Nu am făcut cumpărături speciale, mă amuză când văd știri despre oameni care golesc magazinele, care cumpără tone de alimente de tot felul care oricum se strică în timp, dacă nu le consumi. De exemplu fructele și legumele… Nu ies de fel mult din casă, așa că nu mă afectează perioada asta. Sala de balet este în spatele casei, în aceeași curte. Erau și înainte zile în care nu plecam de acasă, acum cu atât mai mult nu fac asta.

citește și: Ispita Cătălina, pozată goală! Blonda de la Insula iubirii a lăsat toate formele la vedere

Epidemia de coronavirus mă afectează doar în plan financiar, dar cred că nu sunt singura, toată lumea are de suferit. Sunt o fire activă și îmi place să am mult de lucru, să am activități. Locuind la curte nu te poți plictisi niciodată. A sosit rândul dulapurilor, rândul curățeniei generale, bucuria cățelușilor că ne jucăm mai mult cu ei.

Cred că întreaga planetă respiră acum mai mult. Parcă s-a luat o pauză de la tot…Și, un lucru bun în toată chestia asta este că voi transforma sufrageria în cinema, deci nu am timp să mă plictisesc” a spus Hannelore de la Insula iubirii, în exclusivitate pentru cei de la cancan.ro.

Bomba momentului pentru fanii Insula iubirii! Nicoleta Dragne, însărcinată cu una din ispitele masculine... Fosta ispită de la „Insula Iubirii”, care spunea că nu iese din casă fără 1.000 de euro, a fost cerută în căsătorie! Cin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x