Antena Căutare

„Insula Iubirii”. Alcoolul i-a luat minţile lui Gabi! Și-a arătat o cu totul altă față! „O iau razna, îți jur”  

A fost nevoie de un simplu joc cu consum de alcool pentru ca Gabi să se transforme într-o cu totul altă persoană – una cu un comportament bizar și agresiv.

A fost nevoie de un simplu joc cu consum de alcool pentru ca Gabi să se transforme într-o cu totul altă persoană – una cu un comportament bizar și agresiv, în ciuda încercărilor ispitei Eugenia de a-l calma.

„O să intru în panică puțin, dacă experiența asta nu m-a schimbat într-un fel”, a mărturisit bărbatul care își lasă viața să fie guvernată de un sentiment de neputință, înainte de a juca „Bolț”.

Gabi a jucat „bolț” cu ceilalți concurenți de la „Insula Iubirii” și de ispite. Acest joc implică consumul de alcool.

Ispita Eugenia a încercat să îl ajute să scape de o situație jenantă. Însă, concurentul a acuzat-o pe Eugenia de „intenții mârșave”.

Gabi a dezvoltat și o fixație pentru felul în care Eugenia s-a îmbrăcat.

„Toată lumea e în alb, tu ești în negru. Tu ești diferită, nu îmi place”, a spus Gabi, care a devenit din ce în ce mai puțin coerent.

Eugenia a încercat să îl calmeze și să îi neutralizeze lui Gabi răbufnirile violente. Însă, el a devenit din ce în ce mai agitat și mai suspicios.

„De ce îți place de mine?”, a întrebat-o Gabi pe Eugenia, care i-a răspuns că „e fain”.

„Ești ce trebuie”, i-a spus bărbatul, frustrat că nu poate cădea în ispită.

„O iau razna, îți jur”, i-a mai spus el ispitei Eugenia.

„Insula iubirii”. Gabriel, ironizat de ceilalți concurenți. Cum o descrie pe ispita Eugenia. „Orice om ar trebui...”... Moment FIERBINTE la „Insula Iubirii”! Gabi şi-a dat pantalonii jos în faţa ispitei Eugenia! „Uită-te, mă, nebuno!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x