Antena Căutare

„Acum văd și eu ce prietenă mi-a fost. E țintită pe Andi”! Geanina o confruntă, pentru prima oară, pe Denisa

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Luată prin surprindere de noua atitudine a Geaninei, Denisa apelează la vechile ei trucuri pentru a-și păcăli colega de cameră. De data asta, pentru prima oară de când a ajuns la „Insula Iubirii”, Geanina a înțeles că fosta iubită a lui Adrian nu i-a fost niciodată prietenă.

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 16. Luată prin surprindere de noua atitudine a Geaninei, Denisa apelează la vechile ei trucuri pentru a-și păcăli colega de cameră. De data asta, pentru prima oară de când a ajuns la „Insula Iubirii”, Geanina a înțeles că fosta iubită a lui Adrian nu i-a fost niciodată prietenă.

Un vechi obicei a revenit în comportamentul Denisei, imediat ce Geanina, colega ei de cameră, a ieșit de la testimoniale. Spre surprindere ei, Geanina a dobândit un nou fel de a reacționa. Nu a mai detaliat, a omis informații și...s-a răzvrătit!

Noua atitudine a Geaninei a făcut-o pe Denisa să scoată la înaintare arsenalul de explicații, scuze și pretextecu care, până în acel moment, o putea convinge de bunele sale intenții pe credula sa colegă: „Nu s-a despărțit de tine pentru mine. Să-ți fie clar asta!”, a spus Denisa.

„Acum văd și eu ce prietenă mi-e mie Denisa. E țintită pe Andi”, i-a spus Geanina lui Ionuț Gojman.

Ce sfaturi a primit de la Ionuț și George, în materialul video de mai jos:

A început războiul între Geanina și Denisa! Atingeri interzise, gelozii aprinse: „Cred că merit și eu măcar atât”... Prima întâlnire între doi bărbați, în cinci sezoane de „Insula Iubirii”! Adrian și Bogdan, mărturisiri sincere despre fe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x