Antena Căutare

Ispita Andy face dezvăluiri în premieră! Ce se întâmplă pe „Insula iubirii”! „Unul dintre noi...”

Andy, una dintre cele mai cunoscute ispite, face noi dezvăluiri din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii’, care va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 și online pe antenaplay.ro

Avem primele dezvăluiri despre ce s-a întâmplat la „Insula iubirii”! Una din cele mai sexy ispite masculine, Andy, a acordat un interviu în exclusivitate pentru cei de la Antena Stars și a dezvăluit totul!

Cu un fizic atletic și puternic, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii, la Antena 1.

Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturisește că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze situații.

Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy mărturisește că este impresionat de cele trăite. ”Sezonul acesta lucrurile s-au schimbat puțin, unul dintre noi chiar a avut succes de mai multe ori, pe mai multe planuri. Va fi cel mai tare sezon de până acum, poveștile sunt noi și spectaculoase”, a dezvăluit Andy.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe despre noul sezon „Insula iubirii”, care care va avea premiera pe 3 și 4 septembrie, de la 20:00, la Antena 1!

Momentul defilării la ”Insula Iubirii” se anunță unul spectaculos: Ispitele au purtat accesorii de 20 de kilograme... Tot ce nu se ştia despre ”Insula iubirii”: S-au consumat 10.000 de porţii de mâncare, s-au trimis 5 tone de echipamente,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x