Antena Căutare

Ispita Cătălina, mai sexy ca niciodată! După ce a fost agresată pe stradă, blondina nu se potolește. Pune pe jar toți bărbații cu posteriorul ei

După ce a fost agresată în plină stradă, Cătălina Manole de la "Insula Iubirii", a decis să facă ravagii în spațiul online.

După ce a fost agresată în plină stradă, Cătălina Manole de la "Insula Iubirii", a decis să facă ravagii în spațiul online.

Blondina îşi postează posteriorul pe reţelele de socializare.Fanii, extrem de încântați, au asaltat-o cu like-uri, scrie spynews.ro.

Blondina aproape că a uitat clipele de coşmar prin care a trecut, după ce un bărbat a început să o pipăie şi chiar să o bată.

Cătălina este una dintre cele mai iubite ispite de la Insula Iubirii și nu duce lipsă de admirația, bărbaților, chiar și după terminarea show-ului. Însă mulți înțeleg greșit prezența ei.

Tomiță, ai văzut-o? Elena de la „Insula iubirii”, răvășitor de sexy! Fanii: „Scufițo roșie, ne omori!”... Partenerul uneia dintre ispitele de la "Insula Iubirii", condamnat la închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x