Antena Căutare

Luptă între cocoși la „Insula Iubirii”, pentru ispita Maria! PLANUL MÂRȘAV pus în aplicare de un concurent

Ionuț a ajuns să se lupte la „Insula Iubirii” pentru a intra în atenția ispitei Maria – preferata lui Bogdan. Ionuț a apelat la un truc șiret pentru a încerca să îl învingă pe rivalul său.

Ionuț a ajuns să se lupte la „Insula Iubirii” pentru a intra în atenția ispitei Maria – preferata lui Bogdan. Ionuț a apelat la un truc șiret pentru a încerca să îl învingă pe rivalul său.

„El a fost la întâlnire cu Nico de la început. Eu de atunci nici nu m-am uitat către el. A ieșit din schemă”, a spus ispita Maria.

„Sunt ca doi cocoși. Dacă face unul ceva, imediat trebuie să facă și celălalt”, a mai spus ea.

Realizând că singurul lucru care îl poate îndepărta de Bogdan de ispitire – de Maria, este să creadă că Hannelore face lucruri compromițătoare pe cealaltă insulă, Ionuț a făcut apel la o minciună.

El i-a spus lui Bogdan că pe cealaltă insulă fetele au jucat cu ispitele un joc în care au băut alcool unul din gura altuia, printr-o eprubetă.

„Am văzut pe tabletă”, l-a asigurat el.

Neștiind contextul imaginilor de la Minitel, în mintea lui Bogdan a încolțit revolta, în doar câteva ore. El a început să se gândească că Hannelore s-a pus într-o postură umilitoare în fața telespectatorilor.

Astfel, întreaga atenție a lui Bogdan s-a îndreptat către partenera lui, Hannelore.

Cati, atracție declarată față de una dintre ispitele de pe „Insula Iubirii”: „E simpatic foc!”... „Insula Iubirii”. Ispita Maria, strategie PERICULOASĂ. „I-am spus că îl plac”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x