Antena Căutare

Marco de la „Insula Iubirii” a recunoscut în direct: „M-am îndrăgostit, dar nu era fidelă”

În mod cert, Marco a frânt multe inimi după apariția în cel mai incendiar show de televiziune din România

În mod cert, Marco a frânt multe inimi după apariția în cel mai incendiar show de televiziune din România. Ispititorul tânăr a făcut unele mărturisiri nașteptate la Antena Stars, lăsând să se înțeleagă că din punct de vedere sentinemtal nu este foarte împlinit.

Maria, ISPITA căreia nu îi poate rezista niciun bărbat, spune adevărul: “M-a şocat tot ce s-a întâmplat în acest sezon din Insula Iubirii”

Marco a vorbit preț de câteva minute despre femeia ideală, dar și despre experiențele trăite în cadrul show-ului. Atunci când a venit vorba despre viața personală, Marco a recunoscut cu mâna pe inimă că nu și-a găsit sufletul pereche: „Eu încă aștept și visez. Visez să găsesc femeia fidelă și ideală, deși sunt conștient că îmi va fi foarte greu. M-am îndrăgostit de multe ori, dar nu am reușit să descopăr partenera perfectă ”, a dezvăluit protagonistul show-ului „Temptations Island - Insula iubirii”.

Primele imagini din următorul episod din "Insula Iubirii" sunt de-a dreptul INCREDIBILE! Îmbrăţişări ascunse, atingeri pătimaşe şi tentaţii cărora concurenţii nu mai pot rezista

Radu Vâlcan aruncă BOMBA! Prezentatorul emisiunii: “Dacă se va întâmpla să fie din nou vreun CUPLU FALS, veţi afla”... Ispita Maria a făcut senzație la piscină! A apărut într-o ținută ce a lăsat totul la vedere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x