Antena Căutare

Prietenă cu Hannelore, Mirela de la "Insula Iubiri" spune adevărul: "Îl iubește pe Andi! Normal că s-a culcat cu el”

După ce Hannelore a recunoscut că a "comis-o" cu ispita Andi, Mirela intervine şi ea! Fosta concurentă de la "Insula Iubiri" dezvăluie detalii picante şi spune totul despre relaţia celor doi. Hanne și Andi au făcut sex, au avut o noapte pasională în doi, iar zvonul s-a transformat în certitudine atunci când blonda a mărturisit totul.

După ce Hannelore a recunoscut că a "comis-o" cu ispita Andi, Mirela intervine şi ea! Fosta concurentă de la "Insula Iubiri" dezvăluie detalii picante şi spune totul despre relaţia celor doi.

Hanne și Andi au făcut sex, au avut o noapte pasională în doi, iar zvonul s-a transformat în certitudine atunci când blonda a mărturisit totul.

"Hannelore îl iubește pe Andi", așa își începe Mirela mărturisirea. "S-a căsătorit din ambiție cu Bogdan și și-a dat seama că nu poate fi fericită alături de el. Nu este neapărat un secret, cu toții ne-am dat seama că Hanne are sentimente pentru Andi", mai spune Mirela, care este convinsă că noaptea de dragoste dintre blondă și ispită a avut loc cu adevărat.

TRAGEDIE! Fiica unei foste vedete de la Insula Iubirii A MURIT la o săptămână de la naștere... Ionuț Gojman de la Insula Iubirii, dezvăluire de senzație: "Când am aflat că Mirela se mărită, am vrut să..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x