Antena Căutare

Moment dramatic pe "Insula Iubirii": se TAIE prima brăţară! Mari plânge, Iulian petrece!: "Este un tomberonist! E urât cu spume"

Câteva nopţi petrecute în compania ispitelor au dus la prima despărţire de pe "Insula Iubirii". Cuplul Marinela și Iulian este primul care s-a despărțit. 

Câteva nopţi petrecute în compania ispitelor au dus la prima despărţire de pe "Insula Iubirii". Cuplul Marinela și Iulian este primul care s-a despărțit.

Mari a trecut de la agonie la furie oarbă! Zidurile resortului au tremurat de la cuvintele de ocară pe care tânăra i le-a aruncat lui Iulian.

În acelaşi timp, pe insula băieţilor era petrecere.

După o noapte albă cauzată de noi detalii aflate de pe insula băieților, zorii zilei aduc și o decizie categorică la Minitel, acolo unde prima brățară tăiată marchează și finalul unei relații.

”O secundă nu mă așteptam la asta”, a spus Mari.

George şi Marinela, confruntarea finală: "În viaţa reală, nu aş putea fi niciodată cu ea. Am ajuns la capătul răbdă... Date-ul cu Raul i-a adus lacrimi în ochi! Oare Andi ştie ce a făcut-o pe Hannelore să cedeze?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x