Antena Căutare

Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan! Ce se întâmplă între ea și fosta ispită de la ”Insula Iubirii”

Una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii” a fost, fără doar și poate, Teodora Mocanu, care a format un cuplu cu Eusebiu. Cei doi n-au trecut testul din Thailanda, însă aceasta a stârnit atenția publicului grație relației pe care o avea cu Mircea Moldovan, ispită în cadrul show-ului de la Antena 1.

Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan! Ce se întâmplă între ea și fosta ispită de la ”Insula Iubirii” Galerie
Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan

Teodora Mocanu a fost cucerită de Mircea Moldovan, însă aceasta a refuzat să înceapă o poveste de iubire. Deși mulți au sperat ca cei doi să se regăsească după întoarcerea din Thailanda, se pare că a fost imposibil.

Curioși din fire, fanii Teodorei au întrebat-o în ce relație se află cu Mircea, iar aceasta a dezvăluit ce se întâmplă între cei doi. Astfel, ea le-a dezvăluit fanilor că între ei este doar o relație de prietenie și vorbesc atunci când programul de permite.

Ce s-a întâmplat cu Teodora şi Eusebiu, la un an şi jumătate de la experienţa din Thailanda;”Nu mai păstrăm legătura nici măcar amical!”

Când a fost întrebată de ce ispita de la “Insula Iubirii” nu o urmărește pe contul ei de Instagram, aceasta a subliniat că, tânărul chipeș nu i-ar cunoaște numele din buletin.

De asemenea, Teodora Mocanu a mai mărturisit că nu păstrează legătura cu fostul iubit, Eusebiu, și că, în prezent, este foarte fericită, viața ei schimbându-se în bine după întoarcerea din Thailanda.

Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan! Ce se întâmplă între ea și fosta ispită de la ”Insula Iubirii”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x