Antena Căutare

Un alt cuplu de la ”Insula Iubirii” s-a destrămat! Costas și-a tăiat brățara:”Aici se încheie relația noastră!”

Insula Iubirii. Costas a fost protagonistul multor momente senzuale alături de ispita Nicoleta Dragne, însă atunci când a văzut imaginile cu Geanina, acesta și-a ieșit, pur și simplu, din minți. 

Costas a fost protagonistul multor momente senzuale alături de ispita Nicoleta Dragne, însă atunci când a văzut imaginile cu Geanina, acesta și-a ieșit, pur și simplu, din minți.

Cel de-al 12-lea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” l-a adus pe Costas în situația de a lua o decizie drastică. Mai exact, după ce a văzut imaginile inedite cu Geanina și Denisa alături de Andi, acesta a decis să-și taie brățara care simbolizează relația lui cu Geanina.

”Aici se termină relația noastră.”, a spus el în timp ce-și tăia brățara, pe Insula Iubirii.

Citește și: Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 12, sezonul 5: Teodora Mocanu l-a părăsit pe Eusebiu, iar Costas și-a tăiat brățara care simboliza relația cu Geanina

Teodora de la ”Insula Iubirii”, sărut pasional cu ispita Mircea: ”Vreau să las iubirea să intre în inima mea!”... Teodora de la ”Insula Iubirii”, în ipostaze compromițătoare alături de Mircea: ”Hai să te ascund, mititelule! Dar cu miș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x