Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, episodul 12, sezonul 5: Teodora Mocanu l-a părăsit pe Eusebiu, iar Costas și-a tăiat brățara care simboliza relația cu Geanina

Cel de-al 12-lea episod al emisiunii Insula Iubirii a adus momente de neuitat pentru concurenți, dar și tensiune pentru alții, care au aflat adevăruri dureroase. 

Insula Iubirii, episodul 12, sezonul 5: Cel de-al 12-lea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” a adus momente de neuitat pentru concurenți, dar și tensiune pentru alții, care au aflat adevăruri dureroase.

Insula Iubirii, episodul 12, sezonul 5: Noua ediție a emisiunii ”Insula Iubirii”, sezonul 5, a scos la iveală detalii incredibile despre petrecerea de pe insula fetelor, care au avut parte de o petrecere de pomină alături de ispite.

Insula Iubirii, episodul 12, sezonul 5: Ba mai mult, Denisa și Geanina au fost în centrul atenției, întrucât au dansat lasciv pe manele, dezinhibate fiind după consumul excesiv de alcool.

Insula Iubirii, episodul 12, sezonul 5: Totul s-a petrecut în fața lui Andi, însă acesta n-a fost deloc impresionat, ba mai mult, el s-a arătat revoltat de faptul că Geanina nu a avut nicio reacție cu privire la faptul că Denisa a dansat lasciv în fața lui: ”Nu știu cum a ”dresat-o” Costas, dar nu e deloc OK”, a spus el.

Insula Iubirii, episodul 12, sezonul 5: De cealaltă parte, Eusebiu a văzut imaginile cu Teodora și cu ispita Mircea, iar apoi a desființat-o pe aceasta spunând că este interesată doar de partea financiară: ”Are nevoie de susținere financiară. E o rampă de lansare!”

Insula Iubirii, episodul 12, sezonul 5: Costas, în schimb, a petrecut o noapte alături de ispita Nicoleta Dragnea, însă lucrurile au fost ”tulburate” de un vis pe care l-a avut: ”Am visat că Geanina a picat în ispită. In situația asta, mașina va rămâne la mine.”, a spus el.

Insula Iubirii, episodul 12, sezonul 5: Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când Teodora s-a sărutat cu ispita Mircea și a mărturisit că este dispusă să se lase purtată de val: ”Vreau să las iubirea să intre în inima mea!”, a spus ea.

Insula Iubirii, episodul 12, sezonul 5: Cel de-al 12-lea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” l-a adus pe Costas în situația de a lua o decizie drastică. Mai exact, după ce a văzut imaginile inedite cu Geanina și Denisa alături de Andi, acesta a decis să-și taie brățara care simbolizează relația lui cu Geanina.

Insula Iubirii, episodul 12, sezonul 5: Teodora a petrecut momente inedite în compania lui Mircea, s-a lăsat mângâiată de el, s-au sărutat și apoi a luat o decizie drastică: ”Vreau să las iubirea să intre în inima mea.”, a spus ea. Mai mult de atât, ea i-a transmis un mesaj lui Eusebiu din care reiese că cei doi nu mai formează un cuplu, însă acesta nu vrea să accepte asta.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube