Antena Căutare

Veste șoc! Andi de la Insula iubirii, accident crunt de mașină! A ajuns sub roțile unui TIR

La doar o zi după ce şi-a cumpărat maşină, una dintre cele mai îndrăgite ispite de la Insula iubirii a fost la un pas să-şi piardă viaţa! Este vorba despre Andi, care a făcut un accident grav și care, de atunci, a luat o decizie radicală!

Veste șoc! Andi de la Insula iubirii, accident crunt de mașină! A ajuns sub roțile unui TIR
Ispita Andi, accident crunt de mașină

Într-un interviu extrem de sincer, ispita Andi de la Insula iubirii a făcut dezvăluri șocante pentru fani. Vedeta a fost la un pas de o tragedie.

ANDI DE LA INSULA IUBIRII, ACCIDENT GRAV DE MAȘINĂ

„Am avut o perioadă în care partea asta economică îmi ghida viața. Tot ce făceam, făceam pentru partea economică. Dar mi-am dat seama că mă neglijam foarte tare, ajunsesem să nu mă mai cunosc.

citește și: Diana de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Ce coșmar a trăit, după relația cu Ben și Aurel

Viața are un mod de a-ți da o palmă ca să te trezească la realitate și fix asta am trăit și eu, am primit o palmă de la viață, o palmă destul de severă. Și de atunci am început acest proces de autocunoaștere”, a dezvăluit Andi de la Insula iubirii.

Acesta a povestit cum, la aproape două ore de la achiziționarea unei mașini, a făcut un cumplit accident de mașină. În drum spre casă acesta a intrat sub un TIR, mașina a fost făcută praf și el s-a ales cu răni destul de grave.

citește și: Transformare radicală! Cum arată cea mai controversată concurentă de la Insula Iubirii? Teodora a vorbit despre relația cu ispita Mircea

Mai mult decât atât, ispita Andi a dezvăluit că i-au trebuit mai bine de șase luni să accepte și să treacă peste acest accident ce i-a rănit extrem de tare orgoliul și vanitatea.

Ce a urmat și ce decizie radicală a luat Andi de la Insula iubirii apoi? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x