Antena Căutare

Diana de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Ce coșmar a trăit, după relația cu Ben și Aurel

Diana Constantin, fosta concurentă de la Insula iubirii, a dat cărțile pe față despre Ben, Aurel și fostele sale relații! Un detaliu surprinzător a ieșit la iveală!

Diana de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Ce coșmar a trăit, după relația cu Ben și Aurel
Diana Constantin de la Insula Iubirii, dezvăluiri incendiare pentru fani

Invitate la emisiunea Showbiz report de la Antena Stars, ispita Bianca Pop și fosta concurentă Diana Constantin, două dintre cele mai controversate prezențe feminine din emisiunea Insula iubirii.

DIANA CONSTANTIN DE LA INSULA IUBIRII, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE BEN ȘI AUREL

Astfel a ieșit la iveală faptul că între cele două există o prietenie necondiționată.

citește și: Veste șoc pentru fanii Insula iubirii! Cu cine se iubește Aurel, în prezent! „Sunt mai fluturaș și de aia”

Chiar dacă Bianca a fost la Insula iubirii în calitate de ispită și Diana a fost concurentă de două ori, cele două s-au susținut în momentele dificile și împreună au petrecut multe momente frumoase.

„Insula iubirii mi-a oferit multe lecții din care am învățat. Am învățat că dacă un om te jignește atunci nu te iubește. Ceea ce am trăit cu Ben și cu alte persoane, adică faptul că m-am purtat urât, totul mi s-a întors apoi în fosta relație de patru luni și am ajuns să fiu eu jignită. Am fost patru luni într-o relație de parcă eram eu într-o relație cu mine, cea veche. Mi-am primit lecția de la viață”, a mărturisit sincer Diana Constantin, de la Insula iubirii, care a spus că în fosta relație a trăit în patru luni cât ar fi trăit într-un an obișnuit, semn că răul făcut altora, prin comportamentul său vulcanic, s-a întors sub forma unui coșmar trăit într-o relație nu tocmai fericită.

Tot în cadrul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars am descoperit ce pasiuni comune au cele două, dar și ce surprize pregătește Bianca Pop fanilor săi.

Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi mai multe detalii despre cele două tinere sexy de la emisiunea Insula iubirii!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x