iUmor

Duminică | 20:30 | Antena 1

"Limonada cu banane este viața mea". Cum se pregătește Maria Popovici pentru show, după o noapte "agitată". Fanii au sărit să o ajute

 
+2 click pentru
galerie

Maria Popovici, regina de la iUmor, face ce face şi le dă temă de gândit fanilor. Ultima trăznaie? O mahmureală insuportabilă pe care a dres-o cu limonadă şi banane. Însă sfaturile celor care o iubesc nu puteau lipsi.

"Limonadă cu banane este viaţa mea. Maria - 1. Mahmureală - 0
Mâine seară am #Show, până atunci mă refac complet. Vă aştept cu interes", a scris Maria pe Facebook.

Şi imediat comentariile au început să curgă, fără număr, care mai de care mai... "ofertante": "Cafea cu sare în loc de zahăr. Aceeași cantitate. E sfântă", "Teoretic îţi trebuie apă şi sare, să refaci mahmureala. Un mic dejun copios ajută de asemenea".

Ce-i drept, nu garantăm şi nu încurajăm testarea acestor reţete minune!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe