Antena Căutare

A gafat, dar a treia oară a fost cu noroc. Romanticul X, moment uimitor la iUmor după ce a devenit tată: ”Mihai, rămâne valabilă propunerea de a fi naș!”

Dacă e sâmbătă, atunci ai o porție bună de iUmor, iar Romanticul X a urcat pe scena show-ului de la Antena 1 gata să-i impresioneze și pe jurați, dar nu numai. 

Este pentru a treia oară la iUmor, iar acum, Romanticul X, care a devenit de curând tată, a reușit să-i amuze copios pe jurați.

”Du-te la muncă, du-te la muncă. Mamă, sunt atât de trist. Întregul mapamond e un stupar imens.”, a rostit el în fața juraților care au izbucnit în hohote de râs.

”Nu există așa ceva!”, a spus Bendeac în momentul în care a văzut imaginile care rulau în spatele lui, iar apoi, la finalul momentului, Romanticul X i-a amintit: ”Am devenit tată, rămâne valabilă propunerea de a fi naș!”

Ce a făcut Mihai Bendeac la auzul acestor vorbe, află în clipul de mai sus!

Revenire de senzație la iUmor! Varză, peripeții în avionul către Londra, cu Viorica Dăncilă: ”Ia uite, coboară cineva și... Gheorghe Popescu, ”acest tâlhar artistic”, a făcut show la iUmor: ”Să considerăm că v-am făcut să eliberați un buchet de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x