Antena Căutare

Acadelia, cel mai mare turneu din ultimele trei decenii. Ce le pregătește Delia fanilor!

Explozie de culoare și energie într-unul dintre cele mai originale spectacole pe care le-a văzut România. Cu o producție de amploare, fără precedent, și un traseu prin zeci de oraşe, Acadelia i-a îndulcit pe fani în cel mai mare turneu național al ultimilor trei decenii. 

După o pauză de câteva luni în timpul verii, Delia își va relua turneul prin țară începând din Cluj. Show-ul este unul complex, plin de culoare, cu momente unice și scose și normalitatea cotidiană, iar Delia a recunoscut că muncește mult de fiecare dată.

Artista se pregătește intens pentru fiecare concert: „cred că cel mai important este efotul fizic pe care îl depun”. Are nevoie de zile de antrenament fizic pentru a putea face toate cacadoriile.

Aceasta va schimba și costume, pentru că așa și-a obișnuit publicul și chiar dacă există un stres legat de timp atunci când un show cuprinde diferite ținute, se simte bine să-și mulțumească de fiecare dată fanii.

Delia face dezvăluiri din culisele show-lui iUmor: „Ne știm limitele și ne dăm seama când unul dintre noi are toane”... Cheloo, impresionat de momentul unei concurente din America “Credeți-mă că nu este simplu ce a făcut ea!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x