Antena Căutare

Acrobații spectaculoase, cu vedere la...posterior! Bucătarii trăsniți de la Naked Lunch au dansat goi pușcă pe scena de la „iUmor”!

Callum și Kevin sunt cei mai simpatici bucătari pe care i-ai văzut vreodată. Jurații au rămas mască de îndată ce artiștii au urcat pe scenă!

Callum și Kevin sunt cei mai simpatici bucătari pe care i-ai văzut vreodată. Jurații au rămas mască de îndată ce artiștii au urcat pe scenă!

Naked Lunch se numește trupa de bucătari trăsniți. Au apărut pe scenă fără haine și, cu ajutorul unor tigăi și a unei îndemânări ieșite din comun, cei doi au dansat și au făcut spectacol de zile mari!

Totuși, ce se întâmplă atunci când tigăile încep să cadă și nu mai ai cu ce să te acoperi?

Francezii de la Naked Lunch i-au ținut pe toți în suspans. Și totul a culminat cu momentul în care cei doi au ajuns să facă și acrobații spectaculoase, cu vedere la...posterior!

Așa cum era de așteptat, artiștii de la Naked Lunch au mers mai departe în concurs!

Melcul lovește din nou la „iUmor”! Jurații s-au îngrozit când l-au revăzut pe Marius Tulpea cu cochilia în spinare! „Am ... România a fost din nou cu ochii pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac! Un nou record de audiență în cea de-a cincea ediţie a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x