Antena Căutare

Adrian Păunescu, moment fabulos interpretat de actorul Radu Pietreanu, pe scena iRoast: „Vino, Gică, să fii, încă o dată erou!”

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, joi, de la 20:30, la Antena 1. 

colaj foto cu radu pietreanu si juratii emisiunii iroast si poza cu cuza si emi la antena 1 Galerie
Radu Pietreanu face spectacol pe scena emisiunii iRoast joi, de la ora 20:30, la Antena 1 | Antena 1

Confruntarea Belarus - România, difuzată joia aceasta, de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic. Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială a show-ului, dedicată momentelor şi oamenilor care au scris istoria fotbalului.

Radu Pietreanu îl va interpreta pe Adrian Păunescu pe scena emisiunii iRoast joi, de la ora 20:30, la Antena 1

Rând pe rând, Radu Pietreanu, Angel Popescu, Ionuţ Rusu şi Daniela Gyorfi se vor prezenta în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.

După ce a deschis momentul cu o serie de ironii la adresa juraților: „Suntem în 1991, Duckadam ieșise la pensie, Răducioiu era în Italia, învăța româna. Tot în acea perioadă, Gardoș nu știa dacă să renunțe la pampers și să-și ia tricoul de la Națională, iar Crăciunescu nu știa pe ce parte a fluierului să sufle!”, Adrian Păunescu, personaj pus în scenă de actorul Radu Pietreanu, a continuat cu o poezie care a emoționat întreaga sală:

„Cine e fotbalist, pe stadion, nu în gând, mai aude, și în somn, publicul înjurând / Că am fost, că n-am fost sau suntem jucători, astăzi, îmbătrânind, devenim antrenori / Ce sportivi, niște glorii ce nu mai au loc, de atâția Pițurci ce nu-i cheamă la joc / Niște moși pe teren, respirând tot mai greu, sunt acești fotbaliști, ce ratează mereu / Chiar acum, când scriu, ca și cum aș urla, eu îi știu și îi simt, chefuind undeva / Ne amintim și de ei, după lungi săptămâni, fani bătrâni ce suntem, cu sportivii bătrâni / Cine are sportivi, pe stadion, nu în gând, mai aude, și în somn, publicul înjurând / Că din toate ce sunt, cel mai greu e să fii, nu campion pe teren, ci campion la beții [ ... ] De ce nu suntem, iar, țara de neînvins, deși suntem destui, Hagi trebuie convins / Vino, Gică, să fii, încă o dată erou, România s-o faci, campioană din nou!’’.

Momentele pregătite de Radu Pietreanu, Angel Popescu, Ionuţ Rusu şi Daniela Gyorfi vor putea fi urmărite joia aceasta, de la 20.30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei Belarus - România, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21.45.

Karla Mariah Petre s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Concurenta i-a cucerit pe jurați cu o scenetă... Arkadio Jose și Solange Kardinaly fac sâmbătă un număr senzațional de magie pe scena iUmor. Cheloo: „A fost extraordinar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x