Antena Căutare

Doamna Gicuța s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor Delia: „Sunteți o apariție. Ați fost de poveste!”

Doamna Gicuța a obţinut cele mai multe voturi şi s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

doamna gicuta la iumor Galerie
Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Vlad Panțuroiu, Daniel Dorin, Andreea Soica, Doamna Gicuța și Jessica Karlen. | A1

iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și în episodul cu numărul unsprezece, cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi care mai de care mai talentați. Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Vlad Panțuroiu, Daniel Dorin, Andreea Soica, Doamna Gicuța și Jessica Karlen. Doamna Gicuța a obţinut cele mai multe voturi şi s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

Domna Gicuța s-a calificat direct în finala iUmor sezonul 16

Doamna Gicuța a făcut senzație pe scena iUmor și i-a luat total pe nepregătite pe jurați, uimiți să afle că ea cântă astfel de cântece la nunți: „Eu așa limbaj zăpăcit și colorat - zdrențuros - n-am mai văzut la o doamnă cu frica lui Dumnezeu”, a dezvăluit Delia în culise, continuând: „Dar mi s-a părut super simpatică!”.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Cristina Botezatu crede că intenția contează. Cheloo: „Subiectul era extrordinar de ofertant”

La rândul lui, Cosmin Natanticu s-a declarat uimit de dezinvoltura de care a dat dovadă doamna: „Știa să le zică, n-avea nicio rușine când zicea cuvântul trivial! Am râs mult, ne-am amuzat foarte tare!”.

Astfel, Doamna Gicuța a primit patru like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea, Cheloo și Cosmin Natanticu și, în urma voturilor din cadrul aplicaţiei Antena 1, telespectatorii au decis că aceasta merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Doamna Gicuța are o experiență vastă și se vede.Delia:„Sunteți o apariție. Ați fost de poveste”

În fiecare duminică, de la 20.00, iUmor – Alege comedia, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile și, totodată, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, se vede la Antena 1 și pe AntenaPLAY! Totodată, în noul sezon, se va vota Președintele comediei, astfel că, în fiecare duminică, de la 20:00, fiecare vot contează!

iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Doamna Gicuța are o experiență vastă și se vede.Delia:„Sunteți o apariție. Ați fost d... Radu Pietreanu, invitat în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște difuzată duminică, de la ora 20.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x