Antena Căutare

Albert Cremene, cel de-a optulea finalist ales de telespectatorii Antena 1 prin aplicația „iUmor”

Cel de-al optulea concurent care merge în finală în urma voturilor telespectatorilor prin aplicația iUmor este Albert Cremene.

Cel de-al optulea concurent care merge în finală în urma voturilor telespectatorilor prin aplicația iUmor este Albert Cremene.

Cu multe emoții și cu teama de a nu se face de râs, concurentul a intrat pe scenă, spunând: „în seara asta vreau să mă prezint printr-un cântec”. Nu numai că nu s-a făcut de râs, dar i-a cucerit și pe jurați și pe telespectatori cu un număr senzațional de stand-up. „Bunicul mi-a povestit că în armată la ei au avut epidemie de hernie. A ridicat unul o ladă grea și a dat-o din mână în mână”, a fost una dintre glumele spuse de Albert la „iUmor”.

Mai mult, concurentul i-a surprins pe Cheloo, Bendeac și pe Delia atunci când le-a dezzvăluit că lucrează într-o corporație. „Acest nene sobru a venit cu un umor pe care l-am recunoscut. Cred că a descoperit cheia mea de a face versuri. Practic, a folosit aceleași rețete”, va aprecia Cheloo.

Familist care lucrează într-o corporație și care, cumva, în tot acest ritm nebun corporatist al lui, ca al milioanelor de alți oameni (...) a găsit răgazul să pună pe hârtie niște lucruri... Băi, frate, există în această nație o zonă de creativitate absolut ieșită din comun”, a spus Mihai Bendeac, mulțumindu-i concurentului că a venit să îi însenineze ziua, transmițându-i că are tot respectul său și, cu siguranță, numărul lui merită să fie și va fi viral.

Povestea serii. Cum l-a vindecat Scufița Verde Gotică pe Mihai Bendeac de toate problemele: „Știu un dans care te face b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x