Antena Căutare

Alina Eremia le declară război juraților iUmor!: „Delia, dacă nu le erai prietenă, jurizai supă cu gășluște!”

Alina Eremia a venit fixată pe jurații de la iUmor! Textul acesteia a fost plin de glume acide atât pentru Delia, Cheloo și Bendeac, cât și pentru vedetele din lumea mondenă. 

Alina Eremia le declară război juraților iUmor!: „Delia, dacă nu le erai prietenă, jurizai supă cu gășluște!” Galerie
Alina Eremia

Alina a mai venit o dată pe scena de la iUmor, atunci când a fost hipnotizată de un concurent, care i-a ordonat să se îndrăgostească de Bendeac. Aceasta i-a adus aminte lui Mihai că doar hipnotizată s-ar putea apropia de el, și de căsătorit nici nu s-ar pune problema.

Nici Cheloo nu a scăpat de gura Alinei. Aceasta i-a spus că: „tu pentru mine ești mort”. Alina Eremia le declară război juraților iUmor, spunându-i Deliei: ”Dacă nu le erai prietenă, jurizai supă cu gășluște!”.

Glumele pe seama Deliei nu s-au oprit aici! Alina i-a spus Deliei că ea nu are nevoie de aplicația aia Face App, „e de ajuns să te uiți la Loredana Groza”. Și, supărată fiind pe răutățile spune Irinei Rimeș, aceasta a spus că „nu știu cum spune lumea că Irina are două fețe! Dacă ar fi așa, de ce ar alege să o poarte fix pe aceasta?”.

Jurații au fost foarte încântați de roast-ul Alinei, spunând că este perfect și că nu se putea mai bine! De asemenea, artista s-a ales și cu o poreclă în această seară: „Alina Viperemia”.

Polițistul Marian Godină, miştouri crunte pe seama lui Cheloo: „Este singurul om care și-a luat amendă de circulație de ... Oana Matache și-a înjunghiat sora pe la spate, pe scena iUmor!: „O iubesc foarte mult pe Delia, datorită ei, eu nu am o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x