Antena Căutare

Artişti ai Circului Metropolitan, moment de excepție pe scena iUmor. Cheloo: „Un număr extraordinar de bine lucrat!”

Cel de-al patrulea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, îi va aduce în fața telespectatorilor pe Johnny și Bolo, doi artiști de la Circul Metropolitan, care îi vor cuceri pe toţi cei prezenţi pe platoul de filmare.

Artişti ai Circului Metropolitan, moment de excepție pe scena iUmor. Cheloo: „Un număr extraordinar de bine lucrat!” Galerie
Artişti ai Circului Metropolitan, moment de excepție pe scena iUmor. Cheloo: „Un număr extraordinar de bine lucrat!” | Antena 1

„Un număr extraordinar de bine lucrat, până la ultimul detaliu!”, a exclamat Cheloo, în urma numărului spectaculos executat de către cei doi artiști. „Vă mulțumim, am început ziua senzațional, datorită vouă!”, au continuat ceilalți jurați.

„Cum te antrenezi pentru așa ceva? Am văzut genul ăsta de număr doar la concurenți veniți din străinătate. Când vezi un asemenea moment artistic - bun, foarte bun, excelent - nu poți decât să te bucuri din tot sufletul că sunt români.”, a declarat Cătălin Bordea, impresionat de prestația celor doi concurenți.

Despre ce număr este vorba și ce reacții au mai avut cei patru jurați, telespectatorii vor afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, în cea mai nouă ediție iUmor, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

Citește și: Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului.

Iar Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului împreună cu Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea.

„Ce pot să spun despre acest sezon? Cu siguranţă că e unul absolut plin de umor! Sigur că nu mă arunc acum să spun că toţi concurenţii care au venit în faţa noastră au fost cei mai inspiraţi, dar au şi ei rolul lor. Va fi o demenţă controlată, deşi, pe ici pe colo, a fost greu de ţinut în frâu, cel puţin în ceea ce mă priveşte! Eu zic că n-ai scăpare, dacă te uiţi de la prima ediţie a noului sezon, cu siguranţă o să te uiţi până la final!”, dezvăluie Cosmin Natanticu, în vreme ce Delia completează: „E o nebunie de comedie, cum îi spune şi tagline-ul! E un sezon surprinzător, plin de momente spumoase, cu foarte mult reality, aşa cum v-am obişnuit!”.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Citește și: Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență

Michael Alaves s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Emisiunea, lider detaşat de audiență... The Free Tenors, moment savuros de stand-up comedy muzical pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Ce a zis Del...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x