Antena Căutare

Carmen Belenesi, fosta concurentă X Factor ia cu asalt scena iUmor. Cheloo a rămas cu gura căscată

Carmen Belenesi, fosta concurrentă X Factor, a venit la iUmor în încercarea de a se răzbuna pe Delia.

carmen belenesi pe scena iumor Galerie
Carmen Belenesi, fosta concurentă X Factor ia cu asalt scena iUmor. Cheloo a rămas cu gura căscată

“Dă-ți cu reveneală, Delia, dă-ți cu pasiune, că nu te mai iubesc”, a declarant concurenta iUmor.

Carmen și-a făcut curaj și a venit să o înfrunte pe jurata iUmor, Delia. Concurenta, fiind foarte supărată că nu a primit la X Factor un “Da” din partea Deliei. Celebra replica “Dă-ți cu reveneală” este a lui Cătălin Botezatu care a spus-o la Antena Stars.

Apoi, designer-ul de modă a făcut niște tricouri cu această frază a sa. De acolo s-a inspirat și Carmen. Concurenta iUmor a vrut să aibă cea mai dulce răzbunare, așa că a mâncat un ecler pe scenă, în ciuda pofticioasei Delia.

Carmen a cântat o piesă de-a ei, o creație proprie, dar înainte de asta, ea a încercat să îl cucerească pe Cheloo. Balada rock pe care concurenta a cântat-o a fost inspirată de la The Scorpions.

Cheloo nu s-a putut abține. După ce Carmen i-a explicat că piesa ei e una metaforică, juratul iUmor a exclamat: “Este meteorică, doamnă!”. Când a fost întrebată pe cine ar alege dintre Cheloo și Bendeac, Carmen l-a ales pe Cheloo.

Emisiunea iUmor poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 20.00 pe Antena 1 și Antena Play!

Dan Cârstea, în rolul de prezentator pe scena iUmor. Concurentul a avut un ajutor cu greutate... Cristi Manolescu la iUmor. Batman al umorului românesc, concurentul a evoluat în sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x