Antena Căutare

Cele mai tari glume facute de Teo, Vio si Costel la iUmor 2020. Esti pregatit sa razi?

Teo, Vio și Costel au urcat pe scena iUmor în sezonul 9, în calitate de invitați speciali, iar momentele cu cei mai buni oameni de stand-up din România sunt de-a dreptul memorabile.

Momentele cu cei mai buni oameni de stand-up din România sunt de-a dreptul memorabile Galerie
Teo, Vio și Costel au fost pe scena iUmor în sezonul 9 | Antena 1

În premieră la iUmor, Teo, Vio şi Costel au urcat pentru prima dată pe scena de la Antena 1! Cei mai cunoscuţi artişti de stand up comedy din România au uimit publicul și jurații cu glume ingenioase.

Citește și: "Am vrut să renunț" Probleme mari pentru Fachirul din Periș înainte de finala iUmor

Teo, Vio și Costel, în premieră pe scena iUmor

Cei 3, Teo, Vio și Costel sunt pionierii stand-up-ului în România, fiecare dintre ei având o experiență de mai bine de 15 ani în industria comediei de la noi din țară.

Teo, moment de senzație pe scena iUmor

Mihai Bendeac a trecut prin mai multe stări atunci când l-a văzut pe Teo pe scena show-ului: "Teo, Patriarhul, Prefericitul Părinte al stand-up-ului românesc."

Glumele lui Teo au fost savurate din plin de cei din sală, dar și de jurați. Delia a fost plăcut surprinsă să-l vadă pe scena iUmor, iar numărului lui savuros a stârnit ropote de aplauze. Glumele lui au fost aplaudate fără oprire, iar titlul de "legenda stand-up-ului" i se potrivește de minune.

Teo: "Este extraordinar să fiu aici. E o bucurie să fiu la iUmor, un canal de Youtube atât de mare, încât acum are și emisiune tv. Extraodinar. Vă mulțumesc din suflet că sunteți aici."

Garantăm pentru distracție. Cu siguranță vei râde cu lacrimi. Delia și Mihai Bendeac l-au aplaudat în picioare la finalul reprezentației, la fel cum au făcut-o toți cei prezenți în platoul emisiunii.

Vio a urcat și el pe scena iUmor în calitate de invitat surpriză

"Am fost șocat să-l văd pe Vio. Nicio secundă nu m-am gândit la Vio", a spus Mihai Bendeac atunci când l-a văzut pe marele comediant pe scenă.

De 16 ani face Vio stand-up și chiar așa și-a început șirul de glume care a ridicat sala în picioare: "Da, e adevărat. Bun, pentru restul oamenilor, în afară de Mihai, salut, eu sunt Vio. Fac stand-up de 16 și am zis să vin și eu la iUmor că poate ajută. Apoi poate și iUmor să pună pe afiș sigla cu Vio."

În ediția cu numărul 10, Vio a pus în scenă un moment incredibil, lagat de viața de zi cu zi, condimentat cu glume la care nu ai cum să reziști fără să nu râzi.

Mihai Bendeac a ținut neapărat să meargă în culise și a vorbit cu Vio. "iUmor are nevoie de el și el are nevoie de iUmor!"

Și Delia a apreciat enorm momentul lui Vio. Artista a fost plăcut surprinsă de ceea ce a văzut și auzit și toată lumea s-a distrat copios timp de 9 minute și 24 d secunde.

Costel, invitatul special al Ediției 11 din sezonul 9 iUmor

Costel, un alt mare comediant al României a fost primit cu aplauze furtunoase pe scena iUmor. Acesta este preferatul lui Mihai Bendeac.

"Există un top 10, iar în acest top intră Teo, Vio, Costel, intră Micutzu, Dan Badea, Bordea. Când l-am văzut pe Costel am explodat. Mi-a fost mereu aproape și i-am urmărit întreaga carieră.", a spus juratul iUmor despre favoritul său.

Costel: "În ultima perioadă, neavând show-uri, am început să fac destul de multă reclamă în online și am făcut de reclamă la o bancă și mi-a scris cineva în comentarii: Cât de jos te poți duce Costel? Ce urmează? iUmor?"

Momentul comediantului a stârnit hohote de râs, iar pe scena iUmor a pus în scenă un moment cu totul și cu totul autentic.

Costel a povestit cum s-a mutat în casă nouă, despre ce probleme are cu vecinii, dar și faptul că urăște porumbeii, pe care i-a numit în glumă “șobolani înaripați”. Invitatul iUmor a vorbit și despre vecinii care nu suportă alergatul copiilor lui, dar și despre vecinii care au bormașini.

Numărul său a ridicat jurații în picioare, iar Mihai Bendeac a spus că îl iubește foarte mult și că este extraordinar ce face el atunci când apare în fața publicului.

Reacția lui Andrei Ungureanu după ce a câștigat Finala iUmor 2020: ”Am bocit de mi-au sărit ochii”... Cele mai tari glume făcute de Andrei Ungureanu la iUmor 2020. Ești pregătit să râzi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x