Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

"Am vrut să renunț" Probleme mari pentru Fachirul din Periș înainte de finala iUmor

Înainte de finala iUmor, Fachirul din Periș a trecut prin momente cumplite din cauza oboselii și a emoțiilor acumulate.

Fachirul din Peris in finala iUmor 2020

"Cred că totul s-a cumulat de ieri. Vreo șase ore m-a durut capul de aproape că nu mai vedeam", a povestit Fachirul din Periș medicilor prezenți în culisele iUmor.

"Avea 16,7, aproape 17"


Cheloo a intervenit și i-a amintit că a ajuns în finală datorită votului său și a concluzionat în stilul lui caracteristic: "Trebuie să rămâi aici pentru mine. Pentru gestul făcut de mine".

Vezi momentul cu care a venit Fachirul din Peris in finala iUmor

"Nimeni nu vrea să fie pe scenă, debutant, într-o finală iUmor. E normal să ai o stare proastă, sau nervi, sau tensiune. Crede-mă! Îți dau un sfat: faci cum crezi", l-a îmbărbătat Cheloo.

Finala iUmor 2020. Andrei Ungureanu este marele câștigător al sezonul 9

Andrei Ungureanu a dat dovadă de spontaneitate, un simț al umorului bine dezvoltat, ingenuozitate, nebunie și talent. Prestația scenică, originalitatea, curajul, dar și abilitatea cu care și-a ales atent cuvintele a făcut ca el să fie alesul publicului.

Vezi momentul cu care Andrei Ungureanu a castigat iUmor Sezonul 9

Glumele sale au dat dovadă de autenticitate, îndrăzneală și, nu în ultimul rând, au arătat ce înseamnă divertisment, au adus zâmbetul pe buzele juraților, spectatorilor, telespectaorilor și prezentatorilor. Toate aceste calități l-au făcut să se diferențieze și să devină marele căștigător.