Antena Căutare

Ciprian Marica, impersonat de George Tănase în spumosul moment „Prosopul”, pe scena iRoast

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu sunt juraţii iRoast, într-o ediţie specială iUmor, dedicată fotbalului românesc şi difuzată la Antena 1 chiar înaintea confruntării România-Kosovo, în această seară, de la 20:30.

Ciprian Marica, impersonat de George Tănase în spumosul moment „Prosopul”, pe scena iRoast Galerie
Ciprian Marica, impersonat de George Tănase în spumosul moment „Prosopul”, pe scena iRoast | Antena 1

Eric de Oliveira, George Tănase, Iulia Albu şi cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion vor face senzaţie pe scena emisiunii de umor, iar de roast-urile lor acide n-au scăpat nici măcar juraţii speciali ai ediţiei.

Citește și: Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast

Florin Răducioiu: „Am râs de mă dor dinţii!”

„Omul care nu aruncă niciodată prosopul, oricât i-ar fi de greu!”, aşa a fost prezentat Ciprian Marica pe scena iUmor, personaj pus în scenă fabulos de actorul George Tănase.

Pe juraţi i-a cucerit cu atitudinea lui, încă de cum a păşit pe platou: „Nu mai trebuie să zici nimic!”, i-a spus Florin Gardoş, în vreme ce Florin Răducioiu a completat: „Deja ai spus totul!”.

La rândul lui, Helmuth Duckadam a făcut referire la momentul ales de George Tănase: „Eu sunt amic cu Marica, dar nu l-am întrebat de subiectul ăsta niciodată. O singură întrebare mi-am pus: dacă eram în locul lui, de ce să ies din cameră?”.

De glumele acide ale comediantului n-au scăpat nici juraţii, care au simţit pe propria piele tratamentul galelor de roast, pentru ca la final, George Tănase să îşi justifice alegerea:

„Eu am venit în prosopul ăsta alb să transmit un mesaj, să facem pace cu fotbalul de calitate, să nu mai fim aşa încrâncenaţi... E foarte adevărat, viaţa te mai prinde gol prin câte o cameră de hotel, dar poate vrem şi noi să prindem golul!”.

Pe juraţi i-a cucerit: „Am râs de mă dor dinţii! Foarte bun momentul! Number one!”, a dezvăluit Florin Răducioiu, în ediţia specială iRoast.

Ediţia specială iRoast, difuzată înaintea partidei România – Kosovo, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21:30.

Întregul moment, dar şi surprizele pregătite de Iulia Albu, Eric de Oliveira şi cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion vor putea fi urmărite în această seară, de la 20:30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei România – Kosovo, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21:30.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare.

Citește și: România - Kosovo, liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY, marți, ora 21:45

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRo... iRoast, 12 septembrie 2023. O ediţie hazlie dedicată fotbalului românesc: „Am râs de mă dor dinţii!” | VIDEO. Ce roastur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x