Antena Căutare

Cristian Pulhac, roast de zile mari pe scena iRoast: „A fluierat Crăciunescu la mai multe meciuri decât am fluierat eu după fete”

Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, marți, de la 20:30, la Antena 1.

colaj foto cu cristian pulhac la iroast, editie speciala iumor de la Antena 1 Galerie
Cristian Pulhac face senzație la iRoast marți, pe 21 noiembrie 2023, de la ora 20:30 | Antena 1

Confruntarea România - Elveția, difuzată diseară de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic, în cadrul căreia Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru se vor prezenta în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură.

Cristian Pulhac face roast pe scena iRoast, o ediție specială a emisiunii iUmor de la Antena 1

Cristian Pulhac, impersonat de Andrei Garici, se numără printre invitații care au acceptat provocarea de a urca pe scena emisiunii cu și despre fotbal și a pășit în ,,peluza” iUmor, unde a făcut un roast de zile mari la adresa fotbalului românesc.

Citește și: George Tănase aka Bănel Nicoliță a venit să ia la roast lumea fotbalului românesc, pe scena iRoast

Cristian Pulhac și-a intrat perfect în personaj, oferind un moment senzațional în cadrul ediției speciale de iRoast: ,,Ce aș putea să spun eu despre Ion Crăciunescu? Ce aș putea spune? Poate doar că a fluierat la mai multe meciuri decât am fluierat eu după fete prin baruri’’. Din cadrul ediției nu lipsesc nici momentele savuroase de auto-ironie: „A apărat Duckadam patru penalty-uri într-un meci... eu am avut patru goluri în toată cariera!”.

Citește și: iRoast, 12 octombrie 2023. Ionuț Rusu a intrat în pielea lui Ladislau Boloni: „E o onoare că încă mai sunt printre voi”

„Trebuie să plec, că am lăsat mașina pe locul unui fotbalist de la Super Liga și mi-e că mi-o ridică poliția, pentru că eu nu am talon dintr-ala de handicapați”, a încheiat invitatul, stârnind amuzament printre cei aflați în sală.

Momentele pregătite de Andreea Ibacka, Andrei Garici, George Tănase și Marcelo Cobzaru vor putea fi urmărite diseară, de la 20.30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei România - Elveția, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21.45.

George Tănase aka Bănel Nicoliță a venit să ia la roast lumea fotbalului românesc, pe scena iRoast... iRoast fotbalistic, 21 noiembrie 2023. George Tănase, Andreea Ibacka și Andrei Garici, show total înainte de România - E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x