Antena Căutare

Doamna Antoaneta, lecții pentru Mihai Bendeac: "Mânuța mea e un onor, Divin este al meu picior!" Cheloo: "Favorita mea în această zi"

Pentru că și-a cumpărat o rochie pe care nu a mai apucat să o poarte din cauza COVID-19, s-a gândit să o scoată "la plimbare" până la iUmor: "Am dat banii pe ea și era păcat".

A intrat pe scenă și și-a spus povestea pe ritmuri de operetă: "Sunt profesoara GEO-el / Toți mă cunosc și-mi spun la fel / "Bună ziua, GEO-el" / La școală-i bine, dar pentru mine, plictisitor e uneori."

Cheloo: "Favorita mea în această zi. Am privit actul artistic, așa, ca un copil."

La final a făcut un gest frumos pentru Mihai Bendeac. I-a dat niște sfaturi ca să-și găsească perechea potrivită: "Marchiz cum ești, mult mă uimești / Că nu știi să cunoști / Oamenii mai fini, de noblețe fini / Ci îi iei drept niște proști / Mânuța mea e un onor, Divin este al meu picior!"

Cheloo: "Eu vreau să sărbătoresc venirea acestei doamne la iUmor!"

Prima ediție iUmor a început în forță! Ionuț Rusu l-a adus pe scenă pe Raed Arafat: "Introducem măsura statului aca... Un moment de autoironie la iUmor: "Cât a fugit bătrânica aia, nu a fugit toată viața ei". Cheloo: "Putem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x