Antena Căutare

Doamna Tanța aka Isabela Iacupovici a revenit direct din team building-ul femeilor de serviciu. Cheloo: "Ați fost o bețivă perfectă! Mi-ați adus aminte de o femeie cu care am trăit prea mult"

Isabela Iacupovici, actriţa care i-a luat prin surprindere chiar şi pe juraţi cu apariţia sa pe scenã, a fost trimisă de telespectatori în finală.

Îmbrãcatã ca o femeie de serviciu, Isabela a fãcut deliciul juraţilor cu un monolog de senzaţie. Doamna Tanța s-a întors, într-o damă ceva mai sexy, de la petrecere.

"Pe mine m-ați emoționat, doamnă. Mi-ați adus aminte de o femeie, din trecutul meu, cu care am trăit prea mult", a fost reacția lui Cheloo.

Pufuleți sfințiți și încercări de mituire a juriului! Francesca și Sevi, momentul la care Bendeac a zâmbit laaaarg și a ... "Eşti un dobitoc!". Momente tensionate, la iUmor! Bogdan Zloteanu, la cuțite cu Bendeac, după momentul din fin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x