Antena Căutare

Ediție specială iUmor sezonul16, 12mai 2024.Alege comedia. Cristi Iacob este Cetățeanul Turmentat:„De la masa asta cu cine votați”

Cristi Iacob aduce la viață un personaj îndrăgit din literatura română. Frământările acestuia sunt valabile chiar și astăzi.

colaj cristi iacob, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

În această ediție cu totul specială a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o serie de momente speciale, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Iulia Albu și mai excentrică. Ce probleme ridică

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Cristi Iacob este Cetățeanul Turmentat. Delia: „Dar de la masa asta cu cine votați?”

În acest an electoral, schița lui Ion Luca Caragiale, O scrisoare pierdută, își arată din nou actualitatea. Cristi Iacob îl aduce pe scena iUmor pe Cetățeanul Turmentat și evidențiază în fața audienței haosul din politica românească.

„Azi sunt cine vreau eu!” spune înainte de a urca pe scenă.

Este primit în scenă cu aplauze și hohote de râs.

„Mă cunoaște domnul Cheloo!” este uimit Cetățeanul Turmentat.

„Respect!” replică juratul.

„Am băut ultima oară împreună și atunci a fost ultimul lui hit”, continuă Cetățeanul Turmentat.

„Dar nu de asta am venit. Eu am venit să pun o întrebare. Eu, alegător. Eu (...) Eu cu cine votez? E un moment de cotitură!” susține el.

„Adică mă doare-n cot și simt și ură”, completează.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. „BD: La munte și la mare”, varianta modernă

„Cu cine votăm, domnule?! Ăștia au unit alegerile ăstea. (...) Neo-parlamentarele astea... cum le cheamă”, mai întreabă el. „Aia cu dinții... președinții, așa. Și cu prea măria sa... primăria.”

„Eu cu cine votez să iasă bine? Nevastă-mea vrea în vacanță și nu-i pasă de mine”, se plânge Cetățeanul Turmentat. „Ne-au păcălit. Ne-au dat voie să votăm, dar nu ne-au dat candidați.”

„Beau atât de mult că uit de ce beau. Acum câteva zile m-a călcat o trotinetă. Și nu era nimeni pe ea. Jos trotinetele!” adaugă el. „Beau atât de mult, am ajuns s-o pup și pe nevastă-mea.”

„Curaj, curaj”, încurajează Cheloo publicul să aplaude.

„Adevărul e că trebuie să prind ca s-o pup pe nevastă-mea”, replică Cetățeanul Turmentat.

„Și când ne-o fi mai rău, iar am votat prost”, conchide el.

„Cristi, trezește-te!” îi strigă Cătălin Bordea. „Așa se întâmplă la vot.”

„Foarte bun”, spune Delia. „Dar de la masa asta cu cine votați?”

„Eu de frică am votat cu Cheloo”, răspunde Cristi Iacob.

„Cât ai studiat pentru personaj?” îl întreabă Bordea.

„Cel mai greu e să faci bețiv”, spune Cosmin Natanticu. „Puțini actori pot face un bețiv veritabil.”

„Îți doresc cu colegialitate cu condamnare 20 de ani de teatru cu executare”, îi transmite Cheloo.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Vâlcan cum nu i-ai mai văzut

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Ionuț Rusu aduce „Ciolacu de salvare” la iUmor. Ce planuri... Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. The Free Tenors (în)cântă audiența. Cheloo: „Ne distrează ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x