Antena Căutare

Finala iUmor începe tare. Adrian Lungu se dezlănțuie pe scenă și apoi îl agresează pe Mihai Bendeac!

Este unul dintre concurenții preferat de Delia, iar jurata nu se teme să o recunoască: Adrian Lungu stârnește hohote de râs cu numărul său de stand up comedy

Este unul dintre concurenții preferat de Delia, iar jurata nu se teme să o recunoască: Adrian Lungu stârnește hohote de râs cu numărul său de stand up comedy.

Că românii au umor, oștie toată lumea, dar pe unii Dumnezeu i-a înzestrat și cu harul de a spune lucrurile amuzante într-un anumit fel. Adrian Lungu este unul dintre „cei aleși”, iar calificarea lui în finală n-a fost deloc întâmplătoare. E greu să-i faci să râdă pe cei trei jurați o dată, darămite în două rânduri.

Adi a reușit performanța asta, iar pentru numărul său a primit trei de „LIKE-uri”, dar nu înainte de a-l agresa energetic pe Mihai Bendeac cu ajutorul lui Marian Vanghelie.

Alina Eremia acceptă cererea în căsătorie a lui Mihai Bendeac în finala iUmor... N-a fost în... man(e). Emoțiile finalei l-au copleșit pe Mane Voicu, iar glumele lui nu le-a smuls niciun zâmbet jurațil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x