Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. The Free Tenors au cântat în premieră prima piesă semnată de ei: „O să fie hitul anului!“

După ce în audiții au adus un moment unic în istoria emisiunii de la Antena 1, pentru finala iUmor, Cezar Ouatu, Mihnea Niculescu și Andrei Duțu au cântat, în exclusivitate, prima lor piesă. Nu ai cum să ratezi așa ceva: „Un număr la care se plătește bilet fără nicio problemă!”

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. The Free Tenors au cântat în premieră prima piesă semnată de ei: „O să fie hitul anului!“ Galerie
Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. The Free Tenors au cântat în premieră prima piesă semnată de ei: „O să fie hitul anului!“ | Antena 1

Absolut fantastici au fost și Cezar Ouatu, Mihnea Niculescu și Andrei Duțu, care formează prima trupă de stand-up comedy muzical din România: The Free Tenors. Cei trei și-au creat numărul din mai multe elemente, printre care: teatru în teatru, coregrafie, moment poetic, interacțiunea cu jurații iUmor și, desigur, cu oamenii din public.

„Să îl ai pe Ouatu, concurent la iUmor în marea finală, da, este UAU!“, a spus Delia la testimoniale.

Citește și: Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. „The Free Tenors”, prima trupă de stand-up comedy muzical din țara noastră a făcut show

The Free Tenors au cântat prima lor piesă în exclusivitate pentru finala iUmor, sezonul 14: „Ne-am îmbrăcat frumos pentru evenimentul acesta!”

În ziua finalei, cei trei tenori au cântat, în premieră, prima lor piesă. Ei au fost acompaniați cu chitara de Andi Bănică, despre care au dezvăluit că a compus melodia: „Mi-am prins cucul în fermoar”

„Pentru că respectăm foarte mult această finală, am adus un cadou și anume, prima piesă, în premieră absolută, semnată The Free Tenors! Și aș vrea să îl invit alături de noi pe compozitorul acestei mari opere de artă: Andi Bănică!”, iar apariția acestuia i-a distrat maxim pe cei patru jurați.

„Să fie ăsta hitul anului 2023!“, a exclamat Cheloo în timp ce toți cei din platou aplaudau, iar Delia a adăugat și a spus: „Bravo, bravo, bravo!”

Un alt moment muzical pregătit de The Free Tenors a avut ceva din cea mai nouă piesă a Deliei și versuri din melodia „O zi ca oricare alta“, cântată de Cheloo alături de Mihai Mărgineanu, iar elementele comice i-au amuzat enorm pe toți: „Au ales niște versuri care m-au înveselit!”, a spus Cheloo.

Ca și în etapa de audiții, Delia a fredonat frenetic fiecare vers recitat de Cezar Ouatu, Mihnea Niculescu și Andrei Duțu pe scena iUmor.

Ulterior, în platoul de comedie au fost poftiți și trei bărbați costumați în doamne: „Atâta ne-a fost bugetul!”, care au încheiat spectacolul de operă comic, alături de trupa The Free Tenors: „Maestre, nu mai pot!”/„E finala iUmor!”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare The Free Tenors în finala iUmor sezonul 14

Jurații iUmor au spus că numărul celor de la The Free Tenors a fost cel mai distractiv moment de până acum: „Am râs, dar ne-am și bucurat!”

„Ce surpriză au fost băieții ăștia! A fost extraordinar momentul și cum a intrat și Andi Bănică, așa… umil, cu chitara. (...) Și a cântat piesa aia... nu am văzut-o venind niciodată.”, au spus Cătălin Bordea și Nelu Cortea la testimoniale.

„Aduce nostalgie în sufletele fraierilor care chiar au pățit-o. Am două la activ.”, a mai adăugat Cheloo, făcând referire la piesa cântată în exclusivitate în finala iUmor.

„Pe lângă faptul că numărul a fost muncit, lucrat... cum s-a îmbinat toată treaba asta cu momentele care au fost cu adevărat amuzante, nu a fost nimic forțat și cât de bine cântă și cât de bine se armonizează și totodată, te face să nu uiți că, la bază, sunt muzicieni... pentru mine, e UAU!“, a jurizat Delia./„Cumva să te iei în serios și să cânți serios, dar să rămâi amuzant, asta mi se pare dificil! Mi-a plăcut tot numărul! A fost bun de tot!”, a mai adăugat Delia la testimoniale.

„Se vede că v-ați pregătit foarte mult! Primele două momente, excepționale!”, a jurizat Nelu Cortea.

Așadar, cei de la The Free Tenors au primit toate cele patru like-uri.

Citește și: The Free Tenors și Paul Szabo, momente senzaționale pentru finala sezonului 14 iUmor, Duminică, de la 20:00, pe Antena 1

Cum se votează în finala iUmor

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții. Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 4 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 14, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 14 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Teodora Nedelcu, strategie surprinzătoare pentru finala iUmor, sezonul 14, iar trupa Duo Olé, un show incendiar. Ce a zi... Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Daniel Ilie aka Varză și-a luat „knockout” de la Delia. Trebuie să asculți povestea ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x