Antena Căutare

Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. „The Free Tenors”, prima trupă de stand-up comedy muzical din țara noastră a făcut show

Cezar Ouatu, Mihnea Niculescu și Andrei Duțu au urcat pe scena iUmor, în formula celor trei tenori, având un recital unic în istoria emisiunii. Află dacă și jurații au „gustat” momentul celor de la „The Free Tenors”: „Sper din suflet ca opera română să vă dea papucii!”.

cei trei tenori pe scena iUmor sezon 14 Galerie
Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. „The Free Tenors”, prima trupă de stand-up comedy muzical din țara noastră a făcut show | Antena 1

Cezar Ouatu a fost primul care a intrat pe scena iUmor, cu un costum demn de un moment de operă. Concurentul și-a început numărul, iar vocea și acordurile de excepție au ieșit la iveală rând pe rând. De la masa juraților, Delia a fost cea care a preluat din puterea momentului și a recitat fiecare vers în asentiment cu cei trei concurenți.

„The Free Tenors” au făcut un super show de operă în premiera sezonului 14 iUmor

„Părea, la început, striptease cu tenori. Am avut striptease cu stripperi, e cazul să mai schimbăm, să avem striptease cu tenori.”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale, făcând referire la momentul în care Cezar Ouatu a renunțat la costumația de prințesă.

În timp ce Cheloo se uita întrebător la sceneta interpretată de cei trei tenori, fără să se lase impresionat de momentul care se desfășura în fața ochilor săi, Delia, Cortea și Bordea au „gustat” încercarea concurenților de a face show, inclusiv taraful pe care l-au interpretat în tonuri de operetă.

„Suntem tenorii liberi - <<The Free Tenors>> - de aici și ideea (de a veni desculți)”./„Suntem un proiect foarte serios, primul proiect și grup senzațional de stand-up comedy muzical.”, au spus cei trei concurenți în culise./„Ne cerem mii de euro, pardon scuze, știm că lui domnul Cheloo nu-i place!”

Jurizare „The Free Tenors” la iUmor sezonul 14

Jurații Delia, Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au declarat cuceriți de show-ul inedit la care au asistat în premieră pe scena iUmor: „BIS! BIS! BIS!”, s-a auzit din sală.

„A ieșit excelent!”, a jurizat Cătălin Bordea./„Așa mi-am imaginat întotdeauna, în trafic, o bătaie între tenori.”

„Bine că ați venit și v-a trimis Dumnezeu aici, în această zi minunată! Senzațional! Artiști sunteți cu toții și vă știm, dar să vă iasă atât de bine amestecul ăsta de momente amuzante, întâmplări. Aveți farmecul vostru așa (desculți).”, a jurizat Delia.

„Un ghiveci muzical, departe de preferințele mele și n-am putut să mă bucur de umorul inexistent sau microscopic!”, a mărturisit Cheloo la testimoniale.

„Mie mi-a plăcut combinația asta! Vorbesc serios! Mi-ați adus aminte, la un moment dat, mai ales la început, în facultate, când eram cu Micuțu și cu Nicolae și ne îmbătam. Ajungeam, la un moment dat, așa desculți și începeam să cântăm. Clar nu ca voi. Noi credeam că cântăm ca voi. Minunat!”, a jurizat Nelu Cortea.

Așadar, Delia, Bordea și Cortea le-au acordat celor trei tenori câte trei like-uri, în timp ce Cheloo le-a dat un dislike.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Un inventator intrat în Cartea Recordurilor a „zburat” pe scena iUmor! Momentele care vor intra în istoria show-ului, de... Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Vlad Olteanu, ironii despre viața de comediant. Profesia sa i-a intrigat pe jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x