iUmor

DUMINICĂ, ora 21.00

FOTO: "Când mă trezesc, sunt ca o zână. Am vrut să ştiţi". Cum arată Maria Popovici, câştigătoarea iUmor, la orele dimineţii

 
+2 click pentru
galerie

Maria Popovici, câştigătoarea celui de-al doilea sezon de la iUmor, este extrem de activă pe reţelele de socializare şi îi ţine la curent pe fani cu (aproape) toate lucrurile pe care le face.

De exemplu, fata care ne-a făcut să plângem de râs la iUmor a vrut neapărat să ştim cum arată ea când se trezeşte dis de dimineaţă.

"Dimineaţa, când mă trezesc, arăt ca o zână. Am vrut să ştiţi", a fost mesajul Mariei, care a adăugat, evident, şi o fotografie pentru a ne convinge.

Poza a fost extrem de apreciată de prietenii virtuali ai actriţei de stand-up, care au răsplătit-o cu peste 1.200 de like-uri în doar câteva ore

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea iUmor? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe