Antena Căutare

Gala Președinților iUmor, 28 mai. Irena Boclincă aka Viorica Dăncilă, „spaima libidoului”, a promis fapte mărețe pentru România

La invitația specială a lui Klaus Iohannis, impersonat de Ionuț Rusu, Irena Boclincă aka Viorica Dăncilă a pregătit un discurs stufos: „Mi-a zis lumea că n-am noroc cu numele acesta de floare... N-am știut că <> e o floare!” Hai să vezi cu ce promisiuni a venit în campania electorală!

Gala Președinților iUmor, 28 mai. Irena Boclincă aka Viorica Dăncilă, „spaima libidoului”, a promis fapte mărețe pentru România Galerie
Gala Președinților iUmor, 28 mai. Irena Boclincă aka Viorica Dăncilă, „spaima libidoului”, a promis fapte mărețe pentru România | Antena 1

Viorica Dăncilă, impersonată de către Irena Boclincă, și-a început materialul printr-un roast curajos la adresa lui Klaus Iohannis, urmând ca, apoi, să spună ce ar face ea dacă ar ocupa fotoliul de la Cotroceni: „Am și glume în ce zic, ca să nu râdeți doar când vă uitați la mine.”

Citește și: Marcelo Cobzariu și Remus Iosub, rivali în dezbaterea politică din Gala Președinților. Cheloo: „Este personajul meu preferat”

Irena Boclincă a impersonat-o pe Viorica Dăncilă în Gala Președinților iUmor: „Vreau să fac din țara noastră un imperiu!”

„(...) Domnule Iohannis, ați scris două cărți și vreau să vă zic că le vom introduce în programa școlară obligatorie. Așa o să ne asigurăm că nu le va citi nimeni. De data aceasta am și glume în ce zic, ca să nu râdeți doar când vă uitați la mine! Dacă nu vă place ce vă zic în această seară, vă rog să faceți ce a făcut Iohannis cu românii timp de opt ani: ignorați-mă!”, a început Viorica Dăncilă, precizând că aceasta a fost a doua glumă pe seara aceasta.

„(...) Eu vreau să știți că despre mine vorbesc faptele. E adevărat că m-a adus în politică domnul Dragnea, dar ați văzut că pe urmă a fost singur și de aceea s-a apucat de <<cooking>>. (...) N-am crezut să apuc să-l văd făcând fasolică goală pe internet. Așa mă uit eu goală la fasolică pe internet... Dar așa e! Faci fasolică vegană dacă nu mai ajungi la ciolan. Important e că folosești legume proaspete, ținute la răcoare!”, ironie care a stârnit hohote de râs în platoul iUmor.

„(...) E nevoie de multe în țara asta! În primul rând, să nu mai fim sclavii Europei! Vreau să fac din țara noastră un imperiu! O să ne unim cu Republica Moldova. Eu sunt cea care va rămâne în istorie drept <<făuritoarea Moldovei Mari>>. (...) M-am săturat să se spună despre noi că suntem o țară din Estul Europei. Gata! Mut România la Vest! Dacă mă votați, vă promit că noi, românii, vom încerca lucruri noi, cum ar fi munca. (...) Vă promit că, în țara aceasta, cetățenii nu vor mai fura, nu vor mai minți și nu vor mai înșela pe nimeni, pentru că nu e frumos. În primul rând și în al doilea rând, pentru că colegii mei nu suportă competiția.”

„Nu ne vor mai spune americanii ce să facem. Noi vom avea primul cuvânt! Așa că îi vom căuta și îi vom întreba noi pe ei ce avem de făcut și eu, ca lider de țară, voi pune capăt războiului din Ucraina, mă voi duce personal la domnul Putin să îi zic să termine! El e un <<bully>> și numai noi, românii, care îl avem pe Bulă îl putem înțelege. (...) Vă promit că voi avea grijă de oameni, pentru că și ei fac parte din țara mea. (...) Din clipa când voi fi președinte, voi muta școala lângă toaletă. Mie, școala mi-a făcut rău! Dacă mai învățam mult, riscam să nu mai fiu aici!”

„(...) Vreau să fac o țară frumoasă, să scap România de încălzirea globală, să fie la ei acolo. Ne debranșăm! Să nu mai fie la noi! O să desființez șpaga din spitale! Știu că au mai încercat și alții, dar nu au mers până la capăt. Românii trebuie să aibă acces la spitale gratuit, facem o normă! Fiecare chirurg trebuie să opereze zilnic câte 20-30 de oameni până îi terminăm pe toți!”, a fost o parte din materialul Irenei Boclincă aka Viorica Dăncilă în Gala Președinților iUmor, ediția din 28 mai 2023.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Citește și: Dana Budeanu și Gheorghe Hagi, discursuri savuroase în ediția specială iUmor. Și-au aruncat replici „înțepătoare“

Sezonul 14 iUmor continuă cu o ediție specială, Gala Președinților

Sezonul 14 iUmor continuă cu o ediție specială, după ce Mihaela Pripici a fost desemnată câștigătoarea râvnitului trofeu și a premiului de 20.000 de Euro! Șapte dintre invitații care au acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“ vor reveni pe scena show-ului și se vor lupta în discursuri în cadrul Galei Președinților.

Alături de Irena Boclincă, Doina Teodoru, Gheorghe Hagi, Ionuț Rusu și Andreas Petrescu, pe scena iUmor vor fi Marcelo Cobzariu și Remus Iosub într-o ediție inedită. Fiecare va lua cuvântul ca să își lanseze candidatura pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni. Câștigătorul sezonului 13 al show-ului de umor îl va impersona pe Tzancă Uraganu, iar Marcelo Cobzariu, pe Corneliu Vadim Tudor.

Publicul din sală va vota pe aplicația iUmor. Vor fi două runde de vot. După votul din prima rundă, se vor califica mai departe trei candidați, iar, apoi, urmează votul final, când aflăm cine va fi viitorul președinte.

Cum au încercat cei șapte invitați să-i convingă pe toți că merită să fie la conducerea țării și ce declarații au făcut jurații iUmor în timpul Galei Președinților, telespectatorii pot afla duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Gala Președinților iUmor, 28 mai. Ionuț Rusu aka Klaus Iohannis a ținut o cuvântare savuroasă înainte de a-și delega atr... Gala Președinților iUmor, 28 mai. Doina Teodoru aka Dana Budeanu a fascinat electoralul cu picioarele sexy: „Vă rezolv p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x