Antena Căutare

Marcelo Cobzariu și Remus Iosub, rivali în dezbaterea politică din Gala Președinților. Cheloo: „Este personajul meu preferat”

Marcelo Cobzariu și Remus Iosub au fost pe rând în cadrul rubricii iUmor „Dacă aș fi președinte“, iar acum urmează să apară împreună într-o dezbatere politică specială.

colaj foto cu marcelo cobzariu care il imitqa pe vadim tudor, poza cu invitqati din gala presedintilor si poza cu juratii iumor Galerie
Gala Președinților va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, la Antena 1 | Antena 1

Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo își vor alege personajul preferat dintre cele prezente la Gala Președinților și Dan Badea, Șerban Copoț și magicianul Robert Tudor vor avea misiuni diferite în holding. Terapiile prin comedie pregătite de invitații episodului special iUmor și surprizele care se vor petrece în platoul de filmare, telespectatorii le pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Marcelo Cobzariu și Remus Iosub fac spectacol în Gala Președinților, o ediție specială a emisiunii iUmor, de la Antena 1

Alături de Irena Boclincă, Doina Teodoru, Gheorghe Hagi, Ionuț Rusu și Andreas Petrescu, pe scena iUmor vor fi Marcelo Cobzariu și Remus Iosub într-o ediție inedită: Gala Președinților. Fiecare va lua cuvântul ca să își lanseze candidatura pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni. Câștigătorul sezonului 13 al show-ului de umor îl va impersona pe Tzancă Uraganu, iar Marcelo Cobzariu, pe Corneliu Vadim Tudor.

Citește și: Dana Budeanu și Gheorghe Hagi, discursuri savuroase în ediția specială iUmor. Și-au aruncat replici „înțepătoare“

„Având în vedere că vorbim despre Gala Președinților și lupta finală, Vadim Tudor este personajul meu preferat – un om complex, irascibil, foarte citit, ca toată lumea: cu defecte, cu greșeli în viață, contestat. Ce e important! Vadim Tudor a fost o enciclopedie pe roți, o bibliotecă ambulantă și un om care chiar a avut umor, chiar dacă era vorba despre genul acela de umor care deranja pe toată lumea“, a declarat Cheloo.

Citește și: Mihaela Pripici, prima reacție după ce a câștigat iUmor sezonul 14. Ce surpriză de proporții i-a pregătit „șefa” ei

Discursul politicianului interpretat de Marcelo Cobzariu a urmat după cel realizat de Doina Teodoru care a fost transformată în Dana Budeanu pentru episodul special iUmor și a taxat-o pentru unele dintre ideile exprimate. „Cică ea unește țările din Est. Și cum o să faci asta? Nu vezi că sperii cuvintele când vorbești?!? Îți zboară din creier ca să nu mai stea acolo, că mor de singurătate. (…). Zici tu de mine că am vid în cap. Cine ești tu să vorbești așa cu Vadim Tudor?!? (...). Hai să vă spun ce aș face eu dacă aș fi președinte! Ai face naibii autostrăzile alea mai repede! Nu vedeți că nu se mai termină odată?!? Dar știți din ce cauză? Că au trei benzi – o bandă se face că le construiește și a doua zi împarte banii cu celelalte două. Avem așa de puține autostrăzi, că reușește până și Viorica Dăncilă să le numere. Aș ieftini benzina“, a spus artistul în timpul momentului său. „Marcelo Cobzariu este un actor care se respectă, își face temele, nu dezamăgește niciodată. Iar rolul lui Vadim i s-a potrivit 100%“, a punctat Cheloo.

I s-a potrivit perfect și personajul pe care l-a impersonat Ramore, așa cum este cunoscut public Remus Iosub. Iar visurile sale, pe care le-a menționat în discurs, au stârnit hohote de râs în platoul de filmare. „Gata cu clasa politică! Nu sunt eu cu săracii, dar nici cu sărăciile. Scot la vânzare Casa Poporului, dau anunț: «Vilă centrală cu 1.100 de încăperi, în prezent, plină de gândaci în două camere în special». Nu o să mai dau voie la deputați să își voteze salariile, că prostia se plătește, dar nu așa scump (…)! N-ai văzut cum votează?!? O fac la mai multe cartele, de zici că se cântă la instrumente acolo“, a spus câștigătorul iUmor din sezonul trecut.

Cum au încercat cei șapte invitați să-i convingă pe toți că merită să fie la conducerea țării și ce declarații au făcut jurații iUmor în timpul Galei Președinților, telespectatorii pot afla duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Dana Budeanu și Gheorghe Hagi, discursuri savuroase în ediția specială iUmor. Și-au aruncat replici „înțepătoare“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x