Antena Căutare

Ioana Stroe s-a calificat în finala sezonului 15 iUmor. Concurenta vine la iUmor să-și caute soț

Cel de-al nouălea episod al noului sezon iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii.

colaj foto cu ioana stroe la iumor sezonul 15, tinand in mana o pancarda Galerie
Ioana Stroe i-a impresionat pe jurații emisiunii iUmor sezonul 15 | Antena 1

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Olga Camacho, Ioana Stroe, Traian Dobra, Mimello și The Mummy. Răzvan Vișoiu a dat poante pe cele mai neașteptate subiecte și s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor.

Ioana Stroe este concurenta care s-a calificat în finala sezonului 15 al emisiunii iUmor

Ioana Stroe este cunoscută în lumea televiziunii, chiar dacă a fost tot timpul în culise. De această dată, tânăra a urcat pe scenă, în fața camerelor de luat vederi și nu a făcut-o oricum, ci cu un scop precis. „Looking for a husband” („Caut soț”) a fost mesajul ei.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Kozo, show cu aterizări pe posterior la iUmor: „Uită-te că ratezi aterizarea!”

„Sunt prima persoană din România care plimbă cartoane pe străzi. Înaintea mea au fost toți boschetarii de la Gara de Nord, dar mie-mi place pe centru”, își începe ea numărul, inspirația sa fiind o tânără de origine americană, care a făcut același lucru.

Citește și: iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Zein Kamil, apariție-surpriză după succesul de la Mireasa. Ce a făcut pe scenă

iUmor continuă sâmbăta viitoare, de la 20.00, la Antena 1 cu o nouă ediţie de audiţii, în care cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor, în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie.

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Traian Dobra aduce în scenă un număr molcom de umor. Cheloo: „Ăsta-i succesul”... Nick Bodea aduce inteligența artificială în platoul iUmor. Jurații, față în față cu propriile avataruri create de AI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x