Antena Căutare

Leroy Patterson, omul care a sărit pe un ”covoraș” de piuneze! Delia, speriată: ”Dacă aveți fobie de ace, nu priviți acest număr niciodată!”

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019.  Momente greu de privit în această seară, la iUmor, unde Leory Patterson a oferit o reprezentație pe cât de inedită, pe atât de dureroasă.

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. Momente greu de privit în această seară, la iUmor, unde Leory Patterson a oferit o reprezentație pe cât de inedită, pe atât de dureroasă.

A oferit un mic moment de striptease, iar mai apoi și-a întins pe podea un covoraș, peste care a întins peste 5000 de piuneze.

p>”Poate că ați observat că pe masa asta am 5.000 de piuneze.”, le-a spus el juraților.

”Nu-mi spune că se așează pe ele că mor.”, i-a șoptit Delia lui Bendeac.

”Și-a întins un covoraș, și-a întins toate cele și am zis că se așează peste ele. Dacă aveți fobie de ace, nu priviți acest număr niciodată.”, a mai spus Delia.

Cheloo, în schimb, a fost impresionat de numărul lui Leroy și i-a spus Deliei: ”N-ai primit un cadou atât de frumos de ziua ta. ”, i-a spus el.

Florin Gheorghe, glume pe seama "fraților" săi de etnie rromă, la iUmor: ”Mă enervează țiganii ipocriți!”... I-a dat gata pe jurați! Bianca Kovacs, număr de excepție pe scena iUmor: ”Dacă știam că mă primiți atât de bine, nu-mi l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x