Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Teodora Nedelcu, umorul negru care pur și simplu a cucerit: „Și mortul are agentul lui”

Teodora Nedelcu a fost provocată de Cătălin Bordea să urce pe scenă, deși nu era înscrisă pe lista concurenților. Aceasta a încântat atât publicul, cât și juriul cu momentul său în care a primat comicul de situație.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Teodora Nedelcu, umorul negru care pur și simplu a cucerit: „Și mortul are agentul lui” Galerie
iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Teodora Nedelcu, umorul negru care pur și simplu a cucerit: „Și mortul are agentul lui” | Antena 1

Teodora Nedelcu a intrat pe scenă după ce a fost provocată de Cătălin Bordea. Tânăra venise să salute juriul, iar juratul a provovat-o să facă un număr de stand-up improvizat chiar în acel moment. Ea a simțit că trebuie să urce pe scenă, mai ales că Bordea a numit-o „aproape câștigătoare”.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Teodora Nedelcu, surpriza plăcută a lui Cătălin Bordea: „Și eu cum votez acum?”

„Bordea, îți mulțumesc din suflet că m-ai aruncat în rahatul ăsta”, îi transmite ea. Teodora a avut un moment savuros legat de pierderea bunicii sale. Comicul de situația a primat, iar anecdotele de familie au făcut deliciul publicului, dar și al juriului.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Izabela și Andrada Tripon au indus publicul în eroare. Bordea, fermecat de una dintre ele

„Mortul are agentul lui. Îți spune tot ce trebuie să faci”, zice despre femeia care stătea la priveghi.

„Și ea făcea la fel cu mine când eram mică, să zică merci că n-am bătut-o”, își continuă Teodora discursul.

Cuza consideră că i se potrivește acest tip de discurs Teodorei și a apreciat spontaneitatea acesteia. Momentul tinerei a fost unul de excepție, mai ales că a fost improvizat, aceasta neștiind în prealabil că va apărea pe scenă.

Surpriza a fost și de partea juriului, care s-a amuzat copios și a savurat fiecare replică a Teodorei.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

În scurt timp s-a trecut și la jurizare

„A fost un număr excelent”, a mărturisit Cătălin Bordea. Cosmin Natanticu și Delia au fost șocați de cât de bună a fost Teodora. Cheloo s-a declarat fanul Teodorei de când a apărut prima oară.

„Ne vedem la pomana de 40 de zile”, i-au strigat toți din juriu.

Citește și: Arkadio Jose și Solange Kardinaly fac sâmbătă un număr senzațional de magie pe scena iUmor. Cheloo: „A fost extraordinar de bun!’’

Juriul nu a avut prea multe de spus. Momentul Teodorei fiind unu de excepție. Toți s-au declarat extraordinar de încântați de cele petrecute pe scenă.

Astfel că, Teodora Nedelcu a primit patru like-uri și multe ropote de aplauze.

Citește și: Ediţie specială iRoast, 12 octombrie 2023. Radu Pietreanu, Angel Popescu și Ionuț Rusu, show total înainte de Belarus - România

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Ștefan Sorin Boris, numărul care va dezamăgi toți bombardierii de acasă. Ce i-a lip... iUmor sezonul 15, 14 octombrie 2023. Jason Medini a venit cu un număr de circ, dar ce a urmat s-a transformat într-un fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x