Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Olga Camacho a cucerit-o pe Delia. Ce i-a zis jurata la final de număr

Olga Camacho a venit din Barcelona pentru a urca pe scena iUmor, în ediția din 9 decembrie 2023. Fosta concurentă Stand-up Revolution a cuerit juriul și publicul cu glumele sale.

Olga Camacho în rochie roșie scurtă Galerie
Numărul ei de comedie a împărțit juriul în două tabere | Antena 1

Olga Camacho s-a reîntors în România. Aceasta a participa și la Stand-up Revolution, iar acum a venit pentru a stârni hohote de râs pe scena iUmor.

Olga a dezvăluit că a devenit mătușă de curând, iar cumnata sa este de origine română. Astfel că Olga o leagă multe lucruri de țara noastră.

„Acum fac parte din țara voastră”, spune ea.

Totodată, tânăra recunoaște că o sperie scena iUmor, simțind-o diferită de cea de la Stand-up Revolution: „Stand-up Revolution era doar stand-up, știai ce vor face concurenții. iUmor poate fi orice. (...) Și vin oameni foarte talentați.”

Citește și: iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Ovidiu Anton și Anda, Ecaterinca, și-au spălat rufele în public: „Așa e în trei”

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Olga Camacho a încântat juriul cu umorul său. Cheloo: „M-a dus cu gândul la un fluviu mare, curat, fără poluare, în care înoată niște piranha cu suzetă”

„Nu sunt rusoaică”, ține să menționeze Olga, după ce se prezintă.

„Cred cp părinții mei au ales un nume urât ca să-mi dezvolt o personalitate frumoasă. Și acum le spun glume străinilor pentru validare”, mai menționează ea.

„Din Rusia, cu dragoste”, îi transmite Cheloo.

Olga este feministă, iar numărul său de stand-up este în strânsă legătură cu ideologiile de viață.

Ea a început prin a povesti cum s-a dezvoltat ideea de feminism în propria familie, iar mai pot la ce concluzii a ajuns de-a lungul timpului.

„Țelul meu pentru acest an e să nu mai obiectivez organul sexual masculin”, mai spune ea.

Tânăra spune că are o problemă cu numele persoanelor, chiar îi este teamă că atunci când va avea un copil va uita cum îl cheamă.

„Eu d-aia nu fac copii”, susține și Delia.

Olga aduce în discuție și numele ales de Elon Musk pentru unul dintre copiii săi: „Cred că aia era parola lui de la Twitter. Cu siguranță. Cred că a uitat parola și a cumpărat Twitter din cauza asta. Pentu că n-a vrut să recunoască. Și mai cred că a uitat numele companiei pe care a cumpărat-o, așa că a redenumit-o X.”

Citește și: iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Nicolae Andrei a zburat prea aproape de soare. Ce s-a întâmplat în timpul numărului său

Ce au spus jurații despre Olga Camacho, în ediția din 9 decembrie 2023 iUmor

Delia a recunost-o pe Olga de la Stand-up Revolution. Tânăra face stand-up de cinci ani.

„Ești într-o relație sau doar cu Dylan?” o întreabă Natanticu.

„Sunt singură. Doar noi doi. Suntem împreună de doi ani. Sau trei baterii, dacă vrei”, răspunde Olga.

Delia îi spune ui Cătălin Bordea că este posibil ca Olga să dorească să lucreze la clubul lui, unde promovează artiști.

„Dacă vrei să te muți în România, eu îți ofer un loc”, îi spune Bordea concurentei.

„Stand-upul tău e foarte feminin. Transmiți o energie foarte feminină (...) Pentru mine subiectele sunt foarte simpluțe. Voiam să aduci vibratorul mult mai aproape”, îi mai spune juratul.

Olga admite că a fost mai reținută, deoarece încercările anterioare nu au ajuns pe post tocmai din cauză că avea glume mult mai explicite.

„Am avut grijă să nu trec limita”, adaugă ea.

„S-a văzut că-i periat total”, declară Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 15, 11 noiembrie 2023. Marian Vida a strigat, a închinat, dar a și întors cărțile, devenind jurat

„Când e clean nu e bine, când e mult prea agresiv nu e bine, când e prea pe șleau nu e bine. Cum o dai nu e bine”, spune și Delia în culise.

„Ai fost strălucitoare de-a dreptul”, îi spune Delia Olgăi.

„Eu m-am distrat. În România avem foarte puține fete care fac treaba asta, așa că mie mi-a plăcut”, îi spune și Natanticu.

„Numărul dumitale m-a dus cu gândul la un fluviu mare, curat, fără poluare, în care înoată niște piranha cu suzetă”, i-a transmis Cheloo.

„Legat de număr n-aveam ce să-i spun rău, dar discuția-i gratis”, adaugă juratul în culise.

Astfel că, Olga Camacho a primit patru like-uri, de la Delia, Bordea, Cheloo și Natanticu.

Citește și: Stand-up Revolution sezonul 1, 30 iulie 2022. Battle Ioana Luiza vs Olga Camacho. "Bogdan, vrei să fii soția mea?"

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Cristina Băloi nu a impresionat toți jurații. Cosmin Natanticu: „L-a făcut pe Bordea... iUmor sezonul 15, 9 decembrie 2023. Scream nu a avut efectul scontat. Ce i-au reproșat jurații. Cătălin Bordea: „O să mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x