Antena Căutare

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Edu Boneco combină ritmurile latino cu cele autohtone. Cheloo: „Am avut un miriapod artist”

Edu Boneco a trăit 15 ani pe străzile din Brazilia, însă acum face senzație pe rețelele de socializare, fiind recunoscut la nivel mondial. A ales să vină la iUmor pentru a aduce zâmbetul pe buze publicului din țara noastră.

colaj edu buneco pe scena iumor, edu buneco dansând cu bordea, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! În fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Fiecare vot contează!

Un procent de 37,7 din urmăritorii lui Edu Boneco pe rețelele de socializare sunt români.

„Pentru min este o onoare să fiu astăzi aici”, mărturisește concurentul înainte de a urca pe scenă.

Copilăria sa a fost foarte grea, la vârsta de 9 ani fiind fără adăpost. Însă a putut să treacă peste greutăți și a fost hotărât să-i facă pe cei din jur să râdă.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 8, sezonul 16. Ramona Olaru: „Legile sunt făcute ca să le încălcăm”

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Edu Boneco combină ritmurile latino cu cele autohtone. Cheloo: „Astăzi la iUmor am avut un miriapod artist”

„Ce satana e asta?” se întreabă Cătălin Bordea cu zâmbetul pe buze la intrarea în scenă a lui Edu Buneco.

Juratul este luat la dans de concurent.

„L-a luat bine. Îi strică numărul”, spune Delia.

„Te prinde. Brazilienii au dansul în sânge și cu privirea aia... M-a convins”, spune Bordea.

„Sărut!” cere juratul pe scenă.

Edu Boneco a inclus în numărul său și melodii românești.

„A fost mai mult o chestie de impact și de stare de bine”, spune Delia despre momentul concurentului.

„A făcut un moment lung și foarte solicitant”, adaugă Cosmin Natanticu. „A luat publicul, a făcut dansul pinguinului...”

„Astăzi la iUmor am avut un miriapod artist”, completează Cheloo. „Îngrozit am fost!”

Citește și: iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Ion Chirtoacă își arată vulnerabilitatea. Cheloo: „Poate fi prezentat cu succes la înmormântări”

Edu Boneco, jurizare în ediția din 14 aprilie 2024 la iUmor

„Vrei și tu o gură de apă din fântânile otrăvite?” îl întreabă Cheloo după terminarea numărului.

„Cum ți-a venit ideea acestui număr?” întreabă Cătălin Bordea.

„Eu am făcut jonglerie în stradă, am fost arist stradal. Ca să vă spun adevărul, eu am trăit pe stradă. În stradă a început totul, eu am trăit 15 ani pe străzile din Brazilia. Pe stradă mi-am făcut o familie, am început să fac jonglerie”, relatează concurentul.

„Mie îmi place pozitivismul tău”, spune Cosmin Natanticu.

„Femeia, brazilianca, își ascultă, domnule, bărbatul?” vrea să știe Cheloo.

„80% dintre brazilience îi conduc pe bărbații lor”, răspunde Edu.

„Ăsta e secretul”, susține Delia. „Mulțumim că ai venit. A fost spectacol. Ai colaborat și cu publicul.”

Astfel, Edu Boneco a primit trei like-uri, de la Delia, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 7, sezonul 16. Cosmin Natanticu: „Eu îmi arăt adevărata față. Alegeți-mă!”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omulcu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ioana State revine pe scena iUmor în calitate de invitat special, duminică, ora 20:00, la Antena 1: „Avem dovada că exis... iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Juliano bulversează juriul. Delia: „A calat motoru'”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x